Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

 

HIRURGIJA

Hirurgija

 

DIJAGNOSTIČKA OBRADA, PRIJEM, OPERATIVNI TRETMAN I POSTOPERATIVNO PRAĆENJE

Hirurgija opšte bolnice Medicinski sistemi.

Hirurgija i hirurško lečenje pacijenata u našoj opštoj bolnici Medicinski Sistem Beograd predstavlja intervencije kojima pristupamo sa velikom pažnjom.
Pre operacije, potrebna je detaljna provera zdravstvenog stanja pacijenta, i brojne analize kako bi se ispunili svi uslovi i priprema za samu intervenciju.
Kroz sve procedure i preglede koji prethode hirurškoj intervenciji vode vas naši lekari eksperti. Tek kada su ispunjeni svi preduslovi za uspešnu operaciju i pristupamo pripremama, kako bismo osigurali najbolji mogući rezultat i brz i bezbedan oporavak.

Višegodišnje iskustvo i klinička praksa, osigurava najbolji, individualni pristup lečenju pacijenata. Ponosni smo da smo zaslužili poverenje brojnih kompanija i zdravstvenog osiguranja i da imamo pacijente koji nam se uvek, i u zdravlju vraćaju. Holistički pristup na kome insistiramo garantuje kvalitet usluga i visokokvalitetan individualan pristup lečenju.

Uspeh operativnog lečenja garantuje vrhunska stručnost naših hirurga, višegodišnje operativno iskustvo, a pre svega njihova posvećenost i individualni pristup svakom pacijentu.

 

Pogledajte naš CENOVNIK

Oftalmološka hirurgija
Opšta i abdomalna hirurgija
Vaskularna hirurgija
Urološka hirurgija
Ginekološka hirurgija
Plastična i rekonstruktivna hirurgija
Genitalna hirurgija i promena pola
Onkološka hirurgija
Ortopedska hirurgija
Otorinolaringološka hirurgija