Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Onkološka hirurgija

Onkološka Hirurgija

Onkološka hirurgija opšte bolnice Medicinski Sistem Beograd insistira na bezuslovnoj i visokokvalitetnoj primeni najsavremenijih tehnika i dostignuća u tretmanu oboljenja karcinoma dojke, štitaste žlezde i tumora kože.

Ovakav pristup nas svrstava u vodeće ustanove u ovoj oblasti, ne samo u Srbiji, već i mnogo šire. Zanje i iskustvo našeg tima omogućuje onkološku hirurgiju sa mimimalnom traumom, kratkim zadržavanjem u bolnici (jedan dan čak i za operacije dojke, štitaste žlezde, žučne kese, kile, proširenih vena..) i maksimalnim estetskim rezultatom.

Klinički (hirurški) pregled – u našoj ustanovi se uvek radi u kombinaciji sa ultrazvučnom eksploracijom.

Onkološka hirurgija – operacija raka dojke

Lečenje raka dojke može biti hirurško, hemioterapijsko, radioterapijsko, hormonsko, biološko (imunoterapija) ali je najčešće kombinovano.

Takođe, lečenje i prognoza bolesti zavise od vrste karcinoma, stadijuma bolesti, starosti pacijenta, i mnogih drugih osobenosti. Klinički pregled hirurga onkologa vrlo je važan za rano dijagnostifikovanje raka dojke.
Na našoj klinici možete pronaći tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom i kliničkom praksom, što garantuje najbolji, individualni pristup lečenju pacijenata.

Onkološka hirurgija – operacija tumora štitaste žlezde

Doktori opšte bolnice Medicinski Sistem Beograd apeluju da ako imate bilo kakvu sumnju na karcinom štitne žlezde da je  veoma ozbiljno shvatite. Mnogi slučajevi karcinoma tiroide su trajno izlečeni operacijom kada su se pacijenti javili u ranim stadijumima bolesti. Promene koje su sumnjive su najčešće čvršće konzistencije i mogu da se šire prema limfnim čvorovima.

Ukoliko vam je potrebna neka od ovih intervencija zakažite konsultacije sa našim stručnim timom kako biste dobili najbolju negu i osigurali brz oporavak.