Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Ortopedska hirurgija

Ortopedska Hirurgija

Ortopedska hirurgija naše opšte bolnice Medicinski Sistem Beograd pruža najsavremenije metode lečenja uz vrhunske stručnjake.
Posedujemo najsavremenije aparate i dijagnostičke metode kao što si rendgen, ultrazvuk, CT kompjuterska tomografija i magnetna rezonanca doprinose uspešnosti ortopedske dijagnostike i lečenja.

Na našoj klinici možete obaviti veliki broj zahvate iz domena ortopedske hirurgije.

Ponosni smo na naše eksperte koji dugo godina unazad izvode kompleksne operacije iz ove oblasti, kao i na kvalifikovano osoblje koje sa njima pruža izuzetnu brigu o pacijentima.

Diskus hernija

U našoj bolnici obavljaju se složene operacije kičme kod degenerativnih bolesti, povreda, diskus hernije i deformiteta kičme kod dece i odraslih.
Moguće je obaviti sve vrste pregleda i kontrola, kao i  operacije otvorene spinalne hirurgije i tretman bolnih sindroma.

Naš tim spinalnih hirurga čine visoko specijalizovani doktori koji se bavi minimalno invanzivnim operacijama kičme:

Dr Branko Krajnović
Dr Oleg Krneta
Dr Milan Mirković

Artroskopija kolena

Artroskopska operacija kolena predstavlja osnovnu proceduru kojom se otkrivaju i leče različita oboljenja i oštećenja zglobova. Sama procedura se izvodi uvođenjem fiberoptičke kamere u zglob koja pruža uvid u stanje zgloba kolena. Artroskopija kolena je jednodnevna intervencija.

Ugradnja veštačkog kuka

Operacija kuka predstavlja intervenciju kojom se odstranjuje bolni zglob i zamenjuje veštačkim, ova operacija se izvodi kada druge nisu dale rezultate.
Uobičajene indikacije za operativno lečenje kuka su osteoporoza, artroza, reumatizam, urođene deformacije i različite traume. Ovaj hirurški način lečenja se praktikuje kod ozbiljnih povreda i obljenja kuka.

Ukoliko vam je potrebna neka od ovih intervencija zakažite konsultacije sa našim stručnim timom kako biste dobili najbolju negu i osigurali brz oporavak.