Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

 

Ortopedska hirurgija

Ortopedska Hirurgija

Ortopedska hirurgija naše opšte bolnice Medicinski Sistem Beograd pruža najsavremenije metode lečenja uz vrhunske stručnjake.
Posedujemo najsavremenije aparate i dijagnostičke metode kao što si rendgen, ultrazvuk, CT kompjuterska tomografija i magnetna rezonanca doprinose uspešnosti ortopedske dijagnostike i lečenja.

Na našoj klinici možete obaviti veliki broj zahvate iz domena ortopedske hirurgije.

Ponosni smo na naše eksperte koji dugo godina unazad izvode kompleksne operacije iz ove oblasti, kao i na kvalifikovano osoblje koje sa njima pruža izuzetnu brigu o pacijentima.

Diskus hernija

U našoj bolnici obavljaju se složene operacije kičme kod degenerativnih bolesti, povreda, diskus hernije i deformiteta kičme kod dece i odraslih.
Moguće je obaviti sve vrste pregleda i kontrola, kao i  operacije otvorene spinalne hirurgije i tretman bolnih sindroma.

Naš tim spinalnih hirurga čine visoko specijalizovani doktori koji se bavi minimalno invanzivnim operacijama kičme:

Dr Branko Krajnović
Dr Oleg Krneta
Dr Milan Mirković

Artroskopija kolena

Artroskopska operacija kolena predstavlja osnovnu proceduru kojom se otkrivaju i leče različita oboljenja i oštećenja zglobova. Sama procedura se izvodi uvođenjem fiberoptičke kamere u zglob koja pruža uvid u stanje zgloba kolena. Artroskopija kolena je jednodnevna intervencija.

Ugradnja veštačkog kuka

Operacija kuka predstavlja intervenciju kojom se odstranjuje bolni zglob i zamenjuje veštačkim, ova operacija se izvodi kada druge nisu dale rezultate.
Uobičajene indikacije za operativno lečenje kuka su osteoporoza, artroza, reumatizam, urođene deformacije i različite traume. Ovaj hirurški način lečenja se praktikuje kod ozbiljnih povreda i obljenja kuka.

Ukoliko vam je potrebna neka od ovih intervencija zakažite konsultacije sa našim stručnim timom kako biste dobili najbolju negu i osigurali brz oporavak.