Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Operacija uretera

Operacija uretera

Operacija Uretera

Operacija uretera

Operacije uretera je procedura koja rešava probleme sa protokom urina između uretera (cevi koja prenosi urin od bubrega do bešike) i bubrega.
Možda će vam biti potrebna operacija uretera ako imate blokadu u ureteru ili imate teški vezikoureteralni refluks (VUR), u kojem se urin vraća u bubreg.
Operacija – bilo da se izvodi laparaskopski (minimalno invazivna procedura) ili tradicionalno – je prilično jednostavna procedura sa velikom stopom uspeha.

 

Koja tehnika je bolja?

Laparoskopska hirurgija smanjuje veličinu reza, količinu bola i vreme koje će vam biti potrebno da ostanete u bolnici, dok je tradicionalna otvorena hirurgija vremenski testiran metod korekcije ovih stanja sa vrlo malo komplikacija. Vaš lekar će razgovarati sa vama koja je opcija bolja za vas.

 

Nakon operacije

Oporavak zavisi od toga koju proceduru imate. Ukoliko imate laparoskopsku operaciju uz pomoć robota obično provodite dan ili dva u bolnici, ukoliko imate tradicionalnu otvorenu proceduru bićete tri ili četiri dana u bolnici nakon operacije.

Potrebno je da se javite lekaru ukoliko primetite:

Povišenu temperaturu
Prekomerno krvarenje ili brzo oticanje
Bol koji nije uklonjen propisanim lekovima protiv bolova

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Operacija uretera – cena

Pogledajte naš CENOVNIK

Naš tim lekara

Dr Nikola Stanojević

Specijalista urogenitalne hirurgije

Dr Nikola Stanojevic Urolog i Genitalni Hirurg

Prof Dr Miodrag Aćimović

Specijalista urologije

msbeograd