Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Onkologija

Onkolog

ONKOLOGIJA – OPŠTA BOLNICA MEDICINSKI SISTEM BEOGRAD

Onkologija proučava uzroke, faktore, prevenciju, dijagnostiku i opštu prirodu pojave, rasta i lečenja tumora.

Opšta bolnica Medicinski Sistem Beograd polaže posebnu pažnji na ranu dijagnostiku malignih bolesti. Naš stručan tim sa svojim znanjem i veštinama uz korišćenje najsavremenije medicinske tehnike omogučava pacijentima da u najkraćem vremenskom periodu dođu do prave dijagnoze i započnu lečenje.

Onkološkim pacijentima prilazimo sa velikom pažnjom i razumevanjem, a posebna pažnja je usmerena na detaljno informisanje pacijenta, koji odluke o lečenju treba da donese racionalno i staloženo.

 

Onkologija – dijagnostika tumora

Dijagnostiku karcinoma je potrebno maksimalno ubrzati i što pre započeti adekvatno lečenje. Od pojave prve sumnje na karcinom pacijenti u zaposlenima privatne klinike Medicinski Sistem Beograd imaju sigurnog saveznika u borbi za blagovremeno utvrđivanje dijagnoze, lečenje i kvalitetan život.

Zbog kompleksnosti materije, u ovo područje su uključena istraživanja iz oblasti bioloških i medicinskih nauka, kao što su: biohemija, genetika, fiziologija, imunologija, endokrinologija, nuklearna medicina, hirurgija, patologija, radijacijska fizika…

 

Specijalistički pregled onkologa

Za lečenje kancera najbitnija je rana dijagnostika pa je ove preglede poželjno uraditi i preventivno. Na početku pregleda lekar će uzetio anamnezu i razgovarati sa pacijentom. Potom lekar će uraditi fizikalni pregled,slišanje pluća i srca. Dalje onkolog predlaže dijagnostikovanje koje može da uključuje ultrazvučne preglede, rendgen i laboratorijske analize.

 

Pogledajte naš CENOVNIK

LISTA ONKOLOŠKIH PREGLEDA