Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 666

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

 

Onkologija

ONKOLOGIJA BEOGRAD – OPŠTA BOLNICA MEDICINSKI SISTEM BEOGRAD

Uzroci, faktori, prevencija, dijagnostika i opšta priroda pojave, rasta i lečenja tumora.

Opšta bolnica Medicinski Sistem Beograd polaže posebnu pažnji na ranu dijagnostiku malignih bolesti. Naš stručan tim sa svojim znanjem i veštinama uz korišćenje najsavremenije medicinske tehnike omogučava pacijentima da u najkraćem vremenskom periodu dođu do prave dijagnoze i započnu lečenje.

Onkološkim pacijentima prilazimo sa velikom pažnjom i razumevanjem, a posebna pažnja je usmerena na detaljno informisanje pacijenta, koji odluke o lečenju treba da donese racionalno i staloženo.

Dijagnostiku karcinoma je potrebno maksimalno ubrzati i što pre započeti adekvatno lečenje. Od pojave prve sumnje na karcinom pacijenti u zaposlenima privatne klinike Medicinski Sistem Beograd imaju sigurnog saveznika u borbi za blagovremeno utvrđivanje dijagnoze, lečenje i kvalitetan život.

Zbog kompleksnosti materije, u ovo područje su uključena istraživanja iz oblasti bioloških i medicinskih nauka, kao što su: biohemija, genetika, fiziologija, imunologija, endokrinologija, nuklearna medicina, hirurgija, patologija, radijacijska fizika…