Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Oftalmološka hirurgija

Oftalmološka Hirurgija

Centar za operacije oka opšte bolnice Medicinski Sistem Beograd predstavlja najsavremeniji dijagnostičko-operativni sistem za dnevnu hirurgiju u oftalmologiji.
Dnevno se operiše veliki broj pacijenata u najsavremenijim uslovima za preglede, operacije i boravak u bolničkim uslovima.
Pored tri operacione sale u sklopu centra nalaze se i kompletno opremljene ordinacije za pregled, anesteziju, čekaonica, kao i specijalno uređene sobe u kojima se pacijenti presvlače, pripremaju za operaciju i oporavljaju nakon operacije, uz stalni nadzor brižnog i vrhunski obučenog osoblja.

Oftalmološka hirurgija operacija katarakte

U MSB centru za hirurgiju oka radimo dnevnu hirurgiju katarakte po principu dnevne bolnice. Pacijenti se primaju u bolnicu u dogovorenom terminu, bivaju kompletno pregledani i internistički pripremljeni i nakon toga operisani istog ili sledećeg dana. Nakon operacije prati se stanje pacijenta nekoliko sati i nakon toga odlaze kući.

Operacije se izvode tokom celog dana. Našim pacijentima obezbeđujemo kvalitetnu uslugu uz vrhunski komfor.

Oftalmološka hirurgija u bolnici Medicinski Sistem Beograd

U opštoj bolnici Medicinski Sistem Beograd možete obaviti operaciju senilne i presenilne katarakte.

Naš glavni cilj je da Vas uputimo u osnovne modalitete lečenja vašeg oboljenja oka i da Vam pomognemo u donošenju dugoročnih ispravnih odluka. Raščišćavanjem nedoumica vezanih za vaše oboljenje, kao i razumevanjem najadekvatnijih i najefikasnijih vidova vašeg lečenja pomažemo pacijentu da dugoročno reši svoj problem.

MSB Oftalmološka hirurgija radi operacije katarakte ZA PACIJENTE SA LISTE ČEKANJA O TROŠKU RFZO RS.

Dr Aleksandar Isakovic Specijalista Oftalmologije

Dr Aleksandar Isaković

SPECIJALISTA OFTALMOLOG- STRUČNJAK ZA OPERACIJE KATARAKTE

Rukovodilac centra za hirurgiju katarakte u bolnici Medicinski Sistem Srbije