Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

 

Ginekologija

Ginekolog Beograd - Ginekoloski pregledi - Ginekologija Beograd

 GINEKOLOGIJA – SPECIJALISTIČKI GINEKOLOŠKI PREGLEDI

Ginekologija opšte bolnice Medicinski Sistem Beograd specijalizovana je za lečenje bolesti reproduktivnih organa  žene, vođenje trudnoće i porodiljstvo.

U okviru MSB odeljenja ginekologije moguće je uraditi sve vrste ginekoloških pregleda (ultrazvučne preglede, kolposkopiju, bakteriološke briseve, PAPA test i test vaginalnog sekreta), pomoć i savete o kontracepciji.

Moguće je obaviti brojne dijagnostičke i terapijske procedure kao što su snimanje prohodnosti jajovoda, ciljanu biopsiju grlića, konizaciju grlića radiotalasnim nožem, uklanjanje kondiloma radio talasima, terapiju promena na grliću radio talasima, kiretažu cervikalnog kanala i materične šupljine i uklanjanje polipa iz grlića i materične šupljine.

Naš tim stučnjaka pomaže u planiranju trudnoće, lečenju steriliteta i otkrivanju uzroka otežanog začeća, vođenje celokupng procesa inseminacije ili vantelesne oplodnje.

Takođe u okviru ginekološke bolnice Medicinskog SIstema Beograd moguće je obaviti i se vrste redovnih i preventivnih ginekoloških pregleda koji se preporučuju barem jednom godišnje (ili češće ukoliko je potrebno).

Pregled  ginekologa počinje anamnezom, odnosno razgovorom sa pacijentkinjom i  pregledom polnih organa žene. Traje 30-45 minuta.

Ginekologija – pregled ginekologa uključuje:

• Anamnezu- razgovor sa pacijentkinjom o razlozima dolaska na pregled
• Uvid u prethodnu medicinsku dokumentaciju (ako postoji).
• Pregled spoljašnjih i unutrašnjih ženskih polnih (genitalnih) organa.
•  Savet i preporuku za dalje lečenje (ukoliko postoji potreba) i predlog o  eventualnoj dodatnoj dijagnostici (ultrazvučno snimanje, MRI …).

 

Ginekologija i hirurgija

U okviru privatne klinike Medicinski sistemi dostupna Vam je i ginekološka hirurgija koja podrazumeva biopsije,laparoskopske i laserske operacije.

 

Pregled ginekologa – cena usluge

Pogledajte naš CENOVNIK