Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 666

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

 

Ginekologija

Ginekoloski pregled bonica Medicinski Sistem Beograd

 

Ginekološka služba opšte bolnice Medicinski Sistem Beograd specijalizovana je za lečenje bolesti reproduktivnih organa  žene, vođenje trudnoće i porodiljstvo.

U okviru MSB odeljenja ginekologije moguće je uraditi sve vrste ginekoloških pregleda (ultrazvučne preglede, kolposkopiju, bakteriološke briseve, PAPA test i test vaginalnog sekreta), pomoć i savete o kontracepciji.

Moguće je obaviti brojne dijagnostičke i terapijske procedure kao što su snimanje prohodnosti jajovoda, ciljanu biopsiju grlića, konizaciju grlića radiotalasnim nožem, uklanjanje kondiloma radio talasima, terapiju promena na grliću radio talasima, kiretažu cervikalnog kanala i materične šupljine i uklanjanje polipa iz grlića i materične šupljine.

Naš tim stučnjaka pomaže u planiranju trudnoće, lečenju steriliteta i otkrivanju uzroka otežanog začeća, vođenje celokupng procesa inseminacije ili vantelesne oplodnje.

Takođe u okviru ginekološke bolnice Medicinskog SIstema Beograd moguće je obaviti i se vrste redovnih i preventivnih ginekoloških pregleda koji se preporučuju barem jednom godišnje (ili češće ukoliko je potrebno).

Pregled  ginekologa počinje anamnezom, odnosno razgovorom sa pacijentkinjom i  pregledom polnih organa žene. Traje 30-45 minuta.

PREGLED UKLJUČUJE:

• Anamnezu- razgovor sa pacijentkinjom o razlozima dolaska na pregled
• Uvid u prethodnu medicinsku dokumentaciju (ako postoji).
• Pregled spoljašnjih i unutrašnjih ženskih polnih (genitalnih) organa.
•  Savet i preporuku za dalje lečenje (ukoliko postoji potreba) i predlog o  eventualnoj dodatnoj dijagnostici (ultrazvučno snimanje, MRI …).