Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Uklanjanje kondiloma radio talasima

Uklanjanje kondiloma radio talasima

Uklanjanje Kondiloma Radiotalasima

Uklanjanje kondiloma radiotalasima – o intervenciji

Uklanjanje kondiloma radiotalasima je procedura kod koje je uništenje okolnog tkiva znatno malo što znači mnogo veću preciznost i veoma brži oporavak samim tim i manje nelagodnosti za pacijenta.
Kondilomi su visoko zarazna polno prenosiva bolest koju uzrokuje Humani papiloma virus. Uglavnom se prenose seksualnim putem ali moguće je prenošenje i direktnim kontaktom. Mogu da se pojave najranije nakon nekoliko nedelja od kontakta sa zaraženom osobom a najkasnije i do nekoliko godina posle kontakta.

Kodilomi kod muškaraca se javljaju redje i oni su često samo prenosioci virusa. Manifestuju se na sluzokoži penisa i perianalno.
Kondilomi kod žena imaju maligni potencijal zbog čega ih treba odmah ukloniti. Manifestuju se sitnim,šiljastim izraštajima na usnicama, vagini ili perianalno.

 

Priprema za intervenciju

Za ovu intervenciju nije potrebna posebna priprema. Radi se u lokalnoj anesteziji a nakon intervencije se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

 

Rizici intervencije

Upotrebom savremenih aparata koji emituju radiotalase oštećenje okolnog tkiva je minimalno, ne ostaju ožiljci, postoperativni bol je sveden na minimum, brže je zarastanje a mogućnost komplikacija je zanemarljiva.

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Uklanjanje kondiloma radiotalasima – cena usluge

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naš tim lekara

Ass Dr Rastko Maglić

Specijalista ginekologije

Dr Rastko Maglic Ginekolog opsta bolnica MSB

Prim. Dr Lazar Nejković

Specijalista ginekologije

Dr Lazar Nejkovic MSB Bolnica

Dr Petar Radlović

Specijalista ginekologije

Urolog Prof Zoran Džamić

Prim dr Dragan Jeremić

Specijalista ginekologije

Dr Miodrag Stanić

Specijalista ginekologije

Dr Miodrag Stanic

Prof Vladimir Pažin

Specijalista ginekologije

msbeograd