Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Bolnički smeštaj

bolnički smestaj

NEGA STARIH I TEŠKO BOLESNIH LICA

Palijativna nega

Palijativna nega u našim bolničkim uslovima predstavlja mogućnost da primenimo terapijske mere koje značajno utiču na kvalitet života pacijenata, a koje je teško ili nemoguće primeniti u uslovima kućnog lečenja.

Palijativni tretman onkoloških bolesnika, u svim stadijumima bolesti.
Smeštaj i nega težih bolesnika i starijih osoba – demencije, sva teška stanja u medicini koja je teško zbrinjavati i negovati u kućnim uslovima, a iz bilo kog razloga ne mogu da se smeste u državnu bolnicu.

Palijativna nega onkoloških bolesnika predstavlja olakšavanje simptoma bolesti i pružanje nege koja utiče na kvalitet života pacijenata. Najčešće palijativna nega je potrebna pacijentima koji boluju od malignih bolesti koje su napredovale do terminalnog stadijuma ili neke progresivne neurološke bolesti.
Kada se pacijent primi na palijativnu negu lekari se upoznaju sa medicinskom istorijom,prirodom bolesti i stadijumom. Tada mogu da budu spremni na sve moguće komplikacije i simptome. Takodje je veoma bitno i psihičko stanje pacijenta o čemu se može popričati i sa članovima porodice.

 

Nega i smestaj starih lica

Starim i teško bolesnim licima MSB pruža smeštaj i medicinsku negu uz sve neophodne specijalističke preglede i terapiju. Smeštaj je u individualnim sobama sa kupatilom, opremljenim TV uredjajima, telefonom, klimom i wireless internetom.

Opšta Bolnica MSB raspolaže stacionarom sa preko 25 bolesničkih kreveta, gde se primaju pacijenti na bolničko lečenje i negu. Na neograničeno dug period vremena.

 

Pogledajte naš CENOVNIK