Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Otorinolaringološka hirurgija

Otorinolaringoloska Hirurgija

OTORINOLARINGOLOŠKA HIRURGIJA – LEČENJE BOLESTI UHA, GRLA I NOSA

Otorinolaringološka hirurgija opšte bolnice Medicinski Sistem Beograd uspešno se bavi neoperativnim i operativnim lečenjem svih problema uha, grla i nosa.
Otorinolaringološka hirurgija obuhvata i orl hirurgiju koju predvode naši najbolji stručnjaci. Najčešći hirurški zahvati jesu odstranjivanje krajnika kod dece i odraslih, operacija devijacije nosa odnosno korekcija septuma kao i operacija sinusa.
Hirurške intervencije limfnih čvorova i drugih promena na vratu kao što su ciste. Promene na ždrelu i kožne promene i dobroćudni tumori orl regije takođe je moguće operisati u našoj bolnici. Uz ove intervencije moguće je raditi i rekonstrukciju ukoliko je to potrebno
Ponosni smo na veliki broj uspešno sprovedenih operacija i brz postoperativni oporavak naših pacijenata.

Otorinolaringološka hirurgija – operacija krajnika

U našoj opštoj bolnici obavlja se operacija krajnika kod dece i odraslih u opštoj anesteziji koja je vrlo kratka i ne ostavlja nikakve posledice.
Zdravi krajnici vrše veoma bitnu odbrambenom ulogu u organizmu, dok bolesni krajnici predstavljaju uzrok mnogih zdravstvenih problema i infekcija.
Ukoliko se ne uklone bolesni krajnici, kod osobe, stvara se mogućnost pojave veoma ozbiljnih zdravstvenih problema koji nekad ostavljaju i trajne zdravstvene posledice.

Otorinolaringološka hirurgija – FESS

Funkcionalna endoskopska hirurgija – operacija sinusa

Operacija sinusa predstavlja često jedino rešenje za bolesti sinusa koje su uzrok glavoboljama, osećaju umora, oslabljenom os ećaju za miris te i poremećaju rezonance – govor kroz nos.
Sinusi odnosno upala sinusa čest je razlog zbog kojeg nas kontaktiraju bolesnici i dolaze u naš savremeno opremljen otorinolaringološki centar.

Ukoliko vam je potrebna neka od ovih intervencija iz oblasti otorinolaringološke hirurgije, zakažite konsultacije sa našim stručnim timom kako biste dobili najbolju negu i osigurali brz oporavak.