Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 
Prof. dr Milan Jovanovic Plastični hirurg MSB bolnice

Prof. Dr Milan Jovanović

Plastični hirurg

PROF. DR MILAN JOVANOVIĆ – SPECIJALISTA ESTETSKE I REKONSTRUKTIVNE HIRURGIJE

Dr Milan Jovanović je priznati estetski hirurg sa impresivnim iskustvom i veštinama u oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije. Sa strašću prema svojoj profesiji, dr Jovanović je stekao reputaciju vrhunskog stručnjaka koji se posvećuje ostvarivanju prirodnih i estetskih rezultata za svoje pacijente.

Dr Milan Jovanović je diplomirao na Medicinskom fakultetu, a zatim se specijalizovao iz plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Sa dugogodišnjim iskustvom i neprekidnim usavršavanjem,  postao je cenjeni član nekoliko eminentnih estetskih hirurških udruženja i organizacija.

Kroz svoju karijeru, dr Milan Jovanović je radio u prestižnim klinikama i bolnicama širom sveta. Njegovo iskustvo obuhvata rad u renomiranim medicinskim centrima u Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama, gde je sticao znanje i praktične veštine od vodećih stručnjaka.

Kao učenik Prof. Karapandžića, dr Milan Jovanović još ranih devedesetih godina intenzivno je sticao znanje iz oblasti plastične hirurgije da bi kasnije kao specijalista nastavio da stiče i razmenjuje znanje i iskustvo sa najvećom svetskom elitom hirurga iz ove oblasti.

Izuzetan je stručnjak za širok spektar estetskih procedura. Njegove specijalnosti obuhvataju facelift, rinoplastiku, liposukciju, povećanje grudi, smanjenje grudi, abdominoplastiku, podizanje tela, kao i nehirurške tretmane poput botoksa i dermalnih filera.

U svojoj karijeri, dr Jovanović je izveo mnoge posebne procedure koje su mu donele priznanje. Neki od tih postupaka uključuju inovativne tehnike facelifta koje postižu prirodan i dugotrajan efekat pomlađivanja. Takođe je poznat po svom izuzetnom pristupu rinoplastici, prilagođavajući svaki postupak individualnim potrebama pacijenta kako bi postigao harmoničan i estetski privlačan rezultat.

Doktor Jovanović se ističe i u primeni najnovijih tehnologija i inovacija u estetskoj hirurgiji. Njegovo stručno znanje obuhvata i upotrebu laserske tehnologije za uklanjanje neželjenih dlačica, oblikovanje tela i pomlađivanje kože.

Važno je napomenuti da je dr Milan Jovanović poznat po svom holističkom pristupu pacijentima. On temeljno sasluša i razume ciljeve svakog pojedinog pacijenta, pružajući personalizovanu i pažljivu negu tokom celog procesa. Njegova posvećenost pacijentima, uz stručnost i umetnost koju primenjuje u svakom postupku, stvara povjerenje i osigurava izvanredne rezultate.

Ukratko, dr Milan Jovanović je cenjeni estetski hirurg sa zavidnim iskustvom i stručnošću. Njegova reputacija i veštine u plastičnoj i rekonstruktivnoj hirurgiji, kao i njegov holistički pristup pacijentima, čine ga jednim od vodećih stručnjaka u oblasti estetske hirurgije.

Specijalizacija
Plastična i estetska hirurgija
Diplome
Specijalista plastične i estetske hirurgije
Usavršavanje
Prof. dr Milan Jovanović poseduje dvadesetogodišnje hirurško iskustvo sa neverovatnim brojem obavljenih operacija. Osnovno njegovo geslo je: „da mu nijedan radni dan ne prođe bez operacije nulla dies sine operatione!“
Radni dani
MondayTuesdayWednesdayThursdayFriday

Naš tim

Doc. dr sci. med. Milan Savić
GRUDNI HIRURG - HIRURGIJA TUMORA PLUĆA
Prof. dr Nenad Ivančević
SPECIJALISTA OPŠTE ABDOMINALNE HIRURGIJE