Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Hemijski pilinzi

Hemijski pilinzi

Hemijski Piling

PROMENITE SVOJU KOŽU UZ POMOĆ HEMIJSKOG PILINGA

Hemijski piling lica predstavlja efikasnu metodu za obnavljanje kože i rešavanje različitih problema poput bora, ožiljaka od akni i pigmentacija. Ova procedura se sve više koristi kao sredstvo za postizanje svežeg i sjajnog tena.

 

VRSTE HEMIJSKOG PILINGA

Postoje različite vrste hemijskog pilinga lica, od površinskih do dubokih pilinga, koji se razlikuju po koncentraciji aktivnih sastojaka i dubini delovanja. Glikolni piling, koji se može koristiti u površinskom ili srednje dubokom obliku, pomaže u poboljšanju teksture kože i uklanjanju nepravilnosti. Trihlorsirćetna kiselina (TCA) se obično koristi za srednje duboke pilinge kako bi se tretirali ožiljci i duboke bore. Fenolni piling, najdublji oblik hemijskog pilinga, pruža značajne rezultate u rešavanju ozbiljnih problema kože, ali se primenjuje samo pod nadzorom lekara.

 

PROCEDURA I REZULTATI

Procedura hemijskog pilinga lica obično počinje sa nižom koncentracijom aktivnih sastojaka, poput glikolne kiseline, i postepeno se povećava kako bi se postigao optimalan rezultat. Tretmani se mogu ponavljati nekoliko puta u određenim intervalima kako bi se postigao željeni efekat. Nakon tretmana, pacijenti mogu očekivati blagu crvenilu i perutanje kože, ali se brzim oporavkom mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

PUT KA ZDRAVOJ I SJAJNOJ KOŽI

Hemijski piling lica nije samo estetska intervencija, već put ka oslobađanju vaše kože od nepravilnosti i nesavršenosti. Sa pravilno vođenim tretmanom i pažljivom postoperativnom negom, pacijenti mogu postići glatku, sjajnu i mladoliku kožu koja odražava njihovu unutrašnju lepotu i samopouzdanje.

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Hemijski piling lica – cena tretmana

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naši lekari specijalisti

Prof Dr Milan Jovanović

Plastični hirurg

Urolog Dr Goran Savić

msbeograd