Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Implanti listova

Implanti listova

Implanti Listova

PODEBLJAVANJE POTKOLENICA: TRANSFORMIŠITE SILUETU IMPLANTIMA ZA LISTOVE

Podebljavanje potkolenica, poznato i kao implantacija listova, predstavlja revolucionarnu estetsku intervenciju koja omogućava poboljšanje kontura i postizanje harmoničnog izgleda donjih ekstremiteta. Ova procedura takođe može korigovati asimetriju izazvanu bolešću ili povredom. Podebljavanje potkolenica može biti postignuto ili upotrebom implantata ili prenosom masnog tkiva.

 

OPERATIVNI ZAHVAT I OPORAVAK

Proces implantacije potkolenica uključuje pravljenje reza na zadnjem delu kolena, obično dužine oko 3 centimetra. Nakon reza, stvara se prostor unutar kojeg se postavlja vretenasti silikonski implant. Operacija se obično izvodi pod periduralnom anestezijom i traje otprilike sat vremena. Tokom perioda oporavka, pacijenti trebaju izbegavati fizički napor tokom narednog meseca, dok se konci uklanjaju nakon dve nedelje. Efekti implantacije su dugoročni i trajni.

 

KONSULTACIJA SA HIRURGOM: VAŽAN POČETAK PUTA KA TRANSFORMACIJI

Na prvom sastanku sa hirurgom, bitno je podeliti informacije o zdravstvenom stanju, prethodnim operacijama, alergijama i navikama kao što su konzumacija alkohola ili pušenje. Hirurg će takođe proceniti Vaše ciljeve od intervencije, pregledati oblasti koje želite korigovati i preporučiti odgovarajući plan tretmana. Fotografije se često prave radi medicinske dokumentacije, a elastičnost kože se procenjuje kako bi se odredio najbolji pristup intervenciji.

 

NAPOMENA: Ovaj opis procedure je informativan i zasniva se na opštem stanju pacijenta i individualnoj istoriji bolesti. Za detaljne informacije, zakazivanje konsultacija sa lekarom je neophodno.

 

Implanti listova – cena intervencije

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naši lekari specijalisti

Prof Dr Milan Jovanović

Plastični hirurg

Urolog Dr Goran Savić

msbeograd