Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Implanti listova

Implanti listova

Implanti Listova

Implanti listova

Implanti listova ili podebljavanje potkolenica jeste pre svega estetska intervencija gde poboljšavamo konture listova  i dobijamo skladan izgled. Takodje cilj možete biti korigovanje asimetrije koja se javila usled neke bolesti ili kod povreda. Podebljavanje potkolenice se može postići implantima ili transplantacijom masnog tkiva.

Operacija podebljavanja potkolenice implantima podrazumeva pravljenje reza na kolenu sa zadnje strane, dužine oko 3 centimetra. Nakon reza u unutrašnjosti se pravi prostor u koji će se plasirati vretenasti silikonski implant. Intervencija traje oko sat vremena u periduralnoj anesteziji. Proces oporavka izgleda tako što pacijent izbegava sve vrste fizičkog napora u narednih mesec dana. Nakon dve nedelje se skidaju konci. Efekti nakon ubacivanja impalanata su trajni.

 

Početni sastanak za konsultacije

Hirurg na prvom pregledu od Vas može tražiti sledeće informacije: da li imate alergije na lekove ili se lečite od nekog stanja, informacije o prethodnim operacijama, da li pijete alkohol ili pušite,kakv ishod očekujete od operacije… Takodje on može da zahteva da pokažete tačno šta želite da korigujete, da napravi fotografiju za medicinsku dokumentaciju, poceniće elastičnost Vaše kože i preporučiće dalji tok lečenja

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Implanti listova – cena intervencije

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naši lekari specijalisti

Prof Dr Milan Jovanović

Plastični hirurg

Urolog Dr Goran Savić

msbeograd