Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Povećanje muških grudi implantima

Povećanje muških grudi implantima

Povećanje Muških Grudi Implantima

Povećanje muških grudi

Iako se povećanje grudi generalno smatra procedurom plastične hirurgije za žene, kako popularnost muške plastične hirurgije raste, neki muškarci takođe traže operaciju povećanja kako bi povećali veličinu grudi.

Tehnike

Postupak povećanja muških grudi sličan je onom koji se radi kod žena. Na dojci se pravi rez i u otvor se ubacuje fiziološki implant odgovarajuće veličine. Zatim se rez zatvara i počinje zarastanje. Može se koristiti više različitih metoda.

Transaksilarni – Ova procedura se radi kroz pazuh pacijenta
Periareolarni – U ovoj proceduri, rez se pravi na spoljnoj ivici bradavice.
Inframamarno – Hirurg pravi rez ispod dojke tako da će svaki strah biti skriven.

 

Povećanje muških grudi implantima – oporavak

Nakon operacije, pacijent će verovatno osetiti opšti zamor i bol u predelu dojke. Trebalo bi da ostavi dovoljno vremena za odmor da bi pomogao pravilnom zarastanju. Hirurg može preporučiti nošenje kompresionog zavoja ili grudnjaka tokom perioda nakon operacije.

Lekar takođe može savetovati masažu grudi kako bi pomogli u lečenju. Dojka i bradavica mogu biti utrnute kratko vreme nakon zahvata. Obratite se svom lekaru ako se pojavi bilo kakvo crvenilo dojke ili pojačani bol.

 

Rizici intervencije

Važno je sprečiti infekciju rane. Antibiotici se propisuju nakon operacije, a rizik od infekcije je veoma mali. Izvesno istezanje kože može izazvati nelagodnost 3 do 4 dana nakon operacije. Vaš hirurg će vam dati recept za lekove protiv bolova. Može se očekivati da će fiziološki implantati trajati oko 16 godina.

Revizijska operacija može biti potrebna pre ovog datuma u ​​slučajevima rupture ili curenja. Preterano veliki implantati mogu izazvati rano spuštanje dojke.

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Povećanje muških grudi implantima – cena intervencije

Pogledajte naš CENOVNIK

Naši lekari specijalisti

Prof Dr Milan Jovanović

Plastični hirurg

Urolog Dr Goran Savić

msbeograd