Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je tretman prilikom kog se otklanja površni stratum korneum i redukuje pojava finih bora oko očiju,fleka na licu ili sitnih bubuljičnih ožiljaka. Ova metoda uspešno stimuliše da se ćelije kože i kolagen obnavljaju. Može da se kombinuje sa hemijskim pilingom za pojačano dejstvo. Može se reći da je mikrodermoabrazija neinvazivna metoda uklanjanja površnog dela kože, mogu da je koriste svi bez obzira na tip ili boju kože.

Mikrodermoabrazija pomaže pri uklanjanju sitnih i finih bora, proširenih pora, ožiljaka koji su manji i površinski, eventualne fleke ili depigmentacije kože i dodatno reguliše masnoću kože. Korišćenjem ove metode utičemo ne samo na povbršinsku strukturu kože već su njeni efekti i na dubljem nivou.

Tretman traje oko 30 minuta s tim što treba ponoviti broj tretmana od 4 do 12 u razmaku od 2 do 3 sedmice.

 

Indikacije

Mikrodermoabrazijom stimuliše se obnavljanje ćelija kože i stimuliše stvaranje kolagenih vlakana. Ovom procedurom rešavaju se sitne bore oko očiju, pigmentne fleke i sitnija udubljenja na licu nastala od akni. Koži daje jedan opšti svež zdrav izgled. Tretman je bezbolan i nije potrebna lokalna anestezija.

 

Preoperativna priprema

Priprema za ovaj pregled podrazumeva da pacijent dodje čistog lica, bez šminke i da ne koristi nikakve kreme pred tretman

 

Postproceduralni tretman

Nakon tretmana lice ne bi trebali izlagati suncu nekoliko nedelja da ne bi došlo do iritacija i stvaranja pigmentacija. Potpuni oporavak je individualan i zavisi od kože pacijenta.

 

Mikrodermoabrazija – neželjeni efekti

Veoma retko može doći do oštećenja same kože zato je preporučljivo da ovaj tretman radi samo estetski hirurg

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Mikrodermoabrazija – cena tretmana

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naši lekari specijalisti

Prof Dr Milan Jovanović

Plastični hirurg

Urolog Dr Goran Savić

msbeograd