Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Povećanje usana

Povećanje usana

Povećanje Usana

POVEĆANJE USANA OD STRANE HIRURGA

Povećanje usana, poznato i kao lip augmentacija, nije samo estetska procedura, već put ka samopouzdanju i istraživanju lične lepote. Ova hirurška intervencija omogućava pacijentima da prilagode volumen i oblik svojih usana, istovremeno zadržavajući prirodan izgled.

 

IZBOR FILERA ZA POVEĆANJE USANA

Hijaluronski fileri postaju sve popularniji izbor za oblikovanje i povećanje usana. Ova supstanca prirodnog porekla omogućava brzu proceduru sa gotovo trenutnim rezultatima. Fileri ne samo da povećavaju volumen usana, već i poboljšavaju njihovu hidrataciju i izgled. Oni se postepeno razgrađuju u organizmu, čineći ovaj tretman sigurnim i privremenim.

 

KANDIDATI ZA POVEĆANJE USANA

Idealni kandidati za ovu intervenciju su osobe sa tankim, asimetričnim usnama ili oni koji žele da popune fine linije oko usana. Međutim, važno je da kandidati budu u dobrom opštem zdravstvenom stanju i da nemaju određene zdravstvene probleme koji bi mogli uticati na ishod procedure.

 

TEHNIKE OPERACIJE: PRILAGOĐENE VAŠIM POTREBAMA

Operacija se obično izvodi u lokalnoj anesteziji, a sama procedura može uključivati ubrizgavanje hijaluronskih filera ili sopstvenog masnog tkiva u usne. Hirurg će odabrati tehniku koja najbolje odgovara potrebama i željama pacijenta, uzimajući u obzir i njihov prirodni izgled lica.

 

POSTOPERATIVNA NEGA: PUT DO DEFINISANIH USANA

Nakon operacije, pacijenti mogu očekivati blagi otok, ali se brzim oporavkom mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Redovno praćenje instrukcija hirurga igra ključnu ulogu u postizanju najboljih rezultata i minimiziranju bilo kakvih komplikacija.

Povećanje usana nije samo estetska promena, već put ka oslobađanju unutrašnje lepote i samopouzdanja. Sa pravilno vođenom procedurom i pažljivom postoperativnom negom, pacijenti mogu postići željene rezultate i istražiti novu dimenziju svoje lepote

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Povećanje usana – cena tretmana

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naši lekari specijalisti

Prof Dr Milan Jovanović

Plastični hirurg

Urolog Dr Goran Savić

msbeograd