Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Lifting lica

Lifting lica

Lifting Lica

FACE LIFTING ZA MLADALAČKI IZGLED

Face lifting, poznat i kao podmlađivanje lica, je estetska hirurška procedura koja cilja na uklanjanje vidljivih znakova starenja na licu i vratu. Ovaj zahvat omogućava:

 

  • Zatezanje opuštene kože lica i vrata, vraćajući im mladalačku čvrstinu i tonus.
  • Smanjenje dubine nazolabijalnih bora, bora na čelu i oko očiju.
  • Oblikovanje i definisanje kontura lica koje su izmenjene usled gubitka masnog tkiva.
  • Eliminisanje viška masnog tkiva i promena kontura na vratu.
  • Podizanje opuštene kože i mišića u području vilice i vrata, poznatih kao “Jowls” i “turkey neck”.

 

Naš tim hirurga, stručnjaka u oblasti starenja i podmlađivanja lica, koriste individualizovan pristup svakom pacijentu. Njihova tehnika podmlađivanja uključuje zatezanje mišića i kože lica i vrata u više slojeva i smerova, prilagođavajući se specifičnim potrebama svakog pacijenta.

 

INDIKACIJE ZA FACE LIFTING

Ovaj zahvat se preporučuje osobama koje se suočavaju sa znacima starenja na različitim delovima lica, uključujući čelo, obraze, područje oko usta i brade, kao i vrat. Face lifting može biti celokupan ili parcijalan, u zavisnosti od potreba pacijenta.

 

VRSTE FACE LIFTINGA

Parcijalni (mini) face lifting može uključivati korekciju pojedinačnih delova lica kao što su čelo, slepoočnice, srednji deo lica i vrat. Ove metode omogućavaju ciljano poboljšanje specifičnih područja lica.

  • ČEONI FACE LIFTING (brow lift): Koristi se za podizanje opuštenih obrva i čela.
  • SLEPOOČNI FACE LIFTING (temporal brow lift): Fokusira se na zatezanje područja oko očiju i slepoočnica.
  • SREDNJI FACE LIFTING (midface lift): Cilja na udubljenja u srednjem delu lica, često se kombinuje sa transplantacijom masnog tkiva.
  • FACE LIFTING VRATA: Ova procedura se primenjuje za zatezanje mišića vrata i eliminisanje viška kože, često se kombinuje sa celokupnim face liftingom.

ZAKLJUČAK

Face lifting je efikasna procedura koja omogućava pacijentima da povrate mladalački izgled i samopouzdanje. Naši hirurzi pružaju vrhunske rezultate koristeći individualizovan pristup i najnaprednije tehnike podmlađivanja lica. Posetite našu kliniku i otkrijte kako face lifting može transformisati vaš izgled i povratiti mladalačku vitalnost.

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Face lifting – cena intervencije

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naši lekari specijalisti

Prof Dr Milan Jovanović

Plastični hirurg

Urolog Dr Goran Savić

msbeograd