Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

O nama

Dobrodošli u Medicinski Sistem Beograd!

Sa ponosom ističemo da smo od 2004. godine posvećeni vašem zdravlju i najvišim standardima u sferi medicine. Naša priča započinje kao poliklinika smeštena u srcu Voždovca, u Ulici Vojvode Stepe 323. Brzo smo se razvijali da bismo  2006. godine prerasli u Specijalnu Bolnicu MSB, postavljajući temelje za dalji razvoj i unapređenje medicinske nege.

Juna 2007. godine otvaramo  polikliniku  u Maglajskoj 30, pružajući našim pacijentima još veći spektar medicinskih usluga. U istoj godini, MSB postaje zdravstvena ustanova – opšta bolnica, uzdizanjem naših standarda i kvaliteta pružanja zdravstvene zaštite.

U 2016. godini, širimo svoje prisustvo otvaranjem Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika, Medicinski Sistem Beograd-MSB, smeštenog u Maglajskoj 30 na Dedinju, opština Savski Venac, Beogradu.

U septembru 2018., naš Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika preseljava se na novu lokaciju, u Ulicu Milentija Popovića 5v, na Novom Beogradu, prateći potrebe i zahteve naših pacijenata.

Danas, sa više od 15 godina iskustva, Medicinski sistem Beograd predstavlja simbol vrhunske medicinske nege. U našem sastavu imamo dve ustanove koje su dizajnirane kako bismo vam pružili najkvalitetniju moguću zdravstvenu uslugu.

Opšta bolnica Medicinski Sistem Beograd – MSB prostire se na 1.350m2 prostora sa kapacitetom od 35 kreveta.
Naša bolnica nudi udobnost jednokrevetnih ili dvokrevetnih soba, sa sopstvenim kupatilom, pružajući vam mir i privatnost tokom boravka. Visoko stručno osoblje i lekari hirurzi sa internacionalnim priznanjima, obrazovanjem i iskustvom garantuju bezbednost, sigurnost i rešavanje  najkompleksnijih izazova na polju hirurgije.

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Medicinski Sistem Beograd – MSB prostire se na 900 m2, raspoređenih u 25 ambulanti i kancelarija.
Naše prostorije za pregled opremljeni su najmodernijom opremom za sve kliničke preglede i dijagnostičke postupke, osiguravajući sveobuhvatnu brigu o vašem zdravlju.

Medicinski sistem Beograd predstavlja spoj stručnosti, posvećenosti i autoriteta u medicinskoj nezi.
Naša vrata su vam uvek otvorena, jer vaše zdravlje je naš prioritet. Budite uvek u sigurnim rukama.

Vaš MSB tim.