Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Uklanjanje mladeža

Uklanjanje mladeža

Uklanjanje Mladeža

Uklanjanje mladeža

Uklanjanje mladeža se može obaviti na svim zdravim mladežima a da to ne nosi rizik po zdravlje pacijenta. U nekim slučajevima je i preporučljivo njihovo odstranjivanje uz histopatološki pregled. Uklanjanje promena na koži radiotalasima predstavlja metodu koja je bezbolna,brza i ne ostavlja ožiljke. Mladeži predstavljaju kožne promene kada se nakupe pigmentne ćelije. Javljaju se po rodjenju ili u prvim godinama života kao pločaste formacije. Vremenom one se uzdižu.

Znaci da mladež treba ukloniti su:

  • promena veličine ili oblika
  • promena boje
  • pojačan svrad
  • ako se nalaze na delu tela gde su izloženi čestim povredama

Intervencija uklanjanja mladeža radiotalasima traje oko 3 minuta. Radiotalasima možete ukloniti i bradavice, fibrome i keratoze.

 

Pregled mladeža

Vaš lekar može da dijagnostikuje mladeže gledajući vašu kožu. Tokom pregleda kože, vaš lekar pregleda vašu kožu od glave do pete. Ako vaš lekar posumnja da mladež može biti kancerogen, on se uklanja i šalje u laboratoriju na pregled pod mikroskopom (biopsija). Možda ćete izabrati da pregled kože postane redovan deo vaše preventivne medicinske nege.

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.ž

 

Uklanjanje mladeža – cena intervencije

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naši lekari specijalisti

Dr Marko Buta

Specijalista onkološke endokrine hirurgije

Ass dr Marko Buta Specijalista onkoloske endokrine MSB bolnice hirurgije

Dr Miroslav Granić

Onkološki hirurg

Prof. dr Miroslav Granic onkoloski hirurg MSB bolnice

msbeograd