Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Onkološki konzilijum

Onkološki konzilijum

Onkološki konzilijum

Onkološki konzilijum

Onkološki konzilijum je skup lekara koji procenjuju dalji tok lečenja kod osoba obolelih od malignih bolesti. Oni pregledaju pacijenta i prethodnu dokumentaciju i u zavisnosti od tipa raka i stadijuma bolesti donose odluku koji je najbolji pristup lečenju. Konzilijum čine najmanje tri lekara različitih specijalnosti a oni mogu biti:

  • Hirurg
  • Hemioterapeut
  • Radioterapeut
  • Patolog
  • Radiolog

Prilikom prvog konzilijarnog pregleda pacijent treba da donese uput lekara, zdravstvenu knjižicu i prezentaciju za konzilijum. Prezentacija za konzilijum podrazumeva skup medicinskih dokumenata kao što su: laboratorijske analize, rendgenski snimak pluća, mamografski snimak, ultrazvuk, a za operisane pacijuente obavezan je patohistološki nalaz.

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Konzilijum onkologije – cena pregleda

Pogledajte naš CENOVNIK

msbeograd