Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

 

Kompozitne plombe

Kompozitne plombe

Kompozitne Plombe

Kompozitne bele plombe

Kompozitne plombe se izrađuju od posebnog materijala – kompozita, ovaj materijal ima u sebi smolu koja u sebi ima smolu koja se vezuje pod upotrebom posebnog svetla. Bele plombe su trajnije i estetski su dobro rešenje koje se ne primećuju.

Prelazak sa sivih amalgamskih plombi na bele plombe veoma je značajan za pacijente, jer sada možemo da zub izradimo u potpunosti čak i kada je veoma malo zdravog zuba ostalo kao potpora za plombu. One se rade u jednoj poseti.

Kompozit je najbolji izbor ako želite što prirodniju završnu obradu i da vaše plombe budu neprimetne. Možda neće trajati toliko dugo kao amalgamske plombe, ali kompromis je njihova lepota i eliminacija zdravstvenih problema vezanih za živu.

Koje su prednosti kompozitnih plombi?

Prednosti su:

  • ne sadrže živu, kao u amalganskim plombama
  • kvar možemo lakše pronaći na zubima sa amalganskom plombom
  • bele plombe vraćaju prirodan izgled zuba
  • preparacija je minimalno invazivna
  • vezuju se za zub i vraćaju mu tako čvrstinu

One su postojane i vrhusnkog kvaliteta. Kompozitne plombe u boji zuba, obezbeđuju dobru izdržljivost i otpornost na lom kod malih i srednjih plombi koje treba da izdrže umereni pritisak usled stalnog stresa žvakanja. Koriste se na svim zubima.

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Cena kompozitne plombe

Pogledajte naš CENOVNIK

 

msbeograd