Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Nadogradnja zuba – protetika

Nadogradnja zuba – protetika

Nadogradnja zuba, implanti, protetika

Nadogradnja zuba – Protetika

Nadogradnja zuba i protetika ima bitnu ulogu da pronađe najbolje rešenje za zub koji nedostaje i na taj način reši zdravstvene i estetske probleme pacijenta.

Plan i dogovor stomatolog pravi zajedno sa pacijentom oko samog izbora krunica, mosta ili pak neki kombinovani rad sa ili na implantatima.

U opštoj bolnici Medicinski Sistem Beograd Vas očekuju specijalisti koji će naći najbolje moguće rešenje za Vaše zube.

 

Inlay i onlay

Inlay i onlay su porculanski umetci (inlay) i obloge (onlay). Oni se koriste kada zubi imaju velika oštećenja i kada je potrebno nadoknaditi veću površinu zuba. Prednosti inlay i onlay su prirodan izgled u boji zuba, odličan izgled anatomije zuba i manja potreba za brušenje zubnog tkiva.

 

Nadogradnja zuba – keramičke krunice (bezmetalne krunice)

Bezmetalne krunice ne sadrže crni metal u svojoj osnovi i zato imaju prirodan izgled. Materijal je neuporedivo bolji estetski i ne izaziva alergijske reakcije za razliku od klasičnih metalo-keramičkih krunica.

 

Keramičke ljuspice

Keramičke ljuspice u obliku zuba koje su veoma tanke i otporne izrađene u celosti od keramike. Izrađuju se tako da isprate boju i željeni oblik. One se lepe na prednji deo zuba i na taj način mogu da izmene u potpunosti izgled osmeha i oblik zuba.

 

Mostovi kao nadoknada za izgubljene zube

Mostovi se obično koriste kao rešenje za nadoknadu ukoliko pacijentu nedostaje manji broj zuba. Neophodno je u ovom slučaju da postoje zubi koji su zdravi i stabilni kako bi se most fiksirao za njih ili služio kao nosač. Most je cementiran za zube i ne može se kao protez vaditi iz usta.

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Nadogradnja zuba – cena usluge

Pogledajte naš CENOVNIK

msbeograd