Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Korekcija kapaka

Korekcija kapaka

Blefaroplastika

BLEFAROPLASTIKA ZA MLADALAČKI IZGLED

Blefaroplastika, poznata i kao korekcija kapaka, predstavlja efikasnu intervenciju za osvežavanje izgleda donjih i gornjih kapaka. Ova procedura eliminiše “vrećice” i višak kože koji su česti znaci starenja, vraćajući vašem licu mladalački sjaj.

 

ZNAKOVI STARENJA KAPAKA

Dr. Milan Jovanović ističe da su prvi znakovi starenja često vidljivi upravo na kapcima, odnosno u njihovom opuštanju i formiranju udubljenja. Njegova analiza ukazuje na različite tipove starenja kod gornjih i donjih kapaka, ističući važnost prilagođenog pristupa svakom pacijentu.

 

INDIKACIJE ZA BLEFAROPLASTIKU

Ova procedura se preporučuje osobama oba pola, obično između 27 i 40 godina starosti, koje se suočavaju sa viškom kože, kesicama ispod očiju, opuštenošću kože kapaka ili drugim znacima starenja oko očiju. Blefaroplastika se često izvodi kao samostalna procedura, ali može biti deo kompleksnijih facijalnih zahvata.

 

OPIS PROCEDURE

Zatezanje kapaka, poznato i kao korekcija kapaka ili blefaroplastika, uključuje precizno uklanjanje viška kože i masnog tkiva sa donjih i gornjih kapaka. Ova intervencija obnavlja konture očiju i čini ih svežijim i mladolikim. Pacijenti koji su podvrgnuti blefaroplastici često primete poboljšanje u vidnom polju i izgledu očiju.

 

KOMBINOVANE MOGUĆNOSTI

Blefaroplastika može biti izvedena kao samostalna procedura ili u kombinaciji sa drugim facijalnim zahvatima, poput face liftinga. Ovaj prilagodljivi pristup omogućava postizanje optimalnih rezultata koji odgovaraju individualnim potrebama i ciljevima svakog pacijenta.

Za revitalizaciju vašeg pogleda i povratak mladolikog izgleda, blefaroplastika je efikasan i siguran tretman koji pruža dugoročne estetske koristi. Posetite našu kliniku i otkrijte kako blefaroplastika može unaprediti vašu pojavu i samopouzdanje.

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Blefaroplastika – cena intervencije

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naši lekari specijalisti

Prof Dr Milan Jovanović

Plastični hirurg

Urolog Dr Goran Savić

msbeograd