Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Muška impotencija

Muška impotencija

Muška Impotencija

Impotencija

Impotencija predstavlja seksualnu disfunkciju ili nemoć. Seksualna disfunkcija može da se javi u bilo kom periodu seksualne zrelosti i manifestuje se kao nesposobnost da se obavi seksualni odnos. Uzroci za pojavu impotencije mogu biti povrede, bolesti ili anomalije polnih organa. U slučaju da je muškarac potpuno zdrav seksualna disfunkcija može da se veže za njegovo emocionalno stanje,anksioznost,strah od neželjenih posledica… Najčešće problemi sa impotencijom kod muškaraca nastaju iz njegovog ličnog doživljaja sopstvene seksualnosti.

Impotencija se može podeliti na dve grupe:

  • Organska: vaskularne bolesti, dijabetes, povrede, endokrina oboljenja, lekovi, alkohol i droga
  • Psihogena: aknsioznost, griža savesti, strah, stres, odnos partnera

 

Lečenje impotencije

Seksualna disfunkcija se može lečiti na više načina. Ukoliko se radi o psihogenoj impotenciji lečiće se psihoterapijom, individualno ili sa partnerom. Lekovi koji proširuju krvne sudove mogu pomoći ali se preporučuje da se nikada ne koriste na svoju ruku. Vazodilatatori se mogu koristiti i kao masti koja se maže direktno na penis. Spoljna vakuum terapija funkcioniše tako što se kod pacijenta izazove vakuum koji povećava dotok krvi u penis.

Impotencija se može lečiti i hirurški i tada podrazumeva rekonstruktivnu operaciju krvnih sudova penisa ili ugradnju proteza.

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

 

Muška impotencija – cena usluga

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naši lekari specijalisti

 

Dr. Goran Savić

SPECIJALISTA UROLOGIJE

Urolog Dr Goran Savić

Prof dr Jovan Hadži Djokić

SPECIJALISTA UROLOGIJE

Urolog Prof dr Jovan Hadži Djokić

Prof Zoran Džamić

SPECIJALISTA UROLOGIJE

Urolog Prof Zoran Džamić

msbeograd