Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Operacija krajnika kod dece i odraslih

Operacija krajnika kod dece i odraslih

Operacija Krajnika

Operacija krajnika

Operacija krajnika se preporučuje kod hroničnih upala krajnika jer oni počinju da gube svoju imunološku funkciju. Krajnici su imunološki organ koji se nalazi u ždrelu i imaju dve uloge: antiinfektivnu što znači da su prva linija odbrane organizma od štetnih mikroorganizama i stimulativnu što znači da pospešuju imuni sistem da stvara antitela protiv virusa i bakterija. Ukoliko se oboleli krajnici ne uklone oni mogu da izazovu ozbiljne probleme,kao što su: upala zglobova,probleme sa srcem, upala bubrega ili probleme sa sluhom. Operacijom se ne rešavaju problemi sa ORL upalama ali će one biti znatno redje.

 

Oporavak nakon operacije

Nakon operacije pacijent oseti bol u grlu pri gutanju i pričanju.Prve dve nedelje pacijent je izuzetno podložan infekcijama pa treba da izbegava veće društvo. Pacijent u prvih sedam dana nakon intervencije uzimati tečnu hranu koja je hladna ili mlaka a do dve nedelje će izbegavati grubu hranu. Sve vreme oporavka preporučuje se da hladna ne bude topla ili previše začinjena kao i da se izbegavaju gazirana pića.

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Operacija krajnika – cena operacije

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naši lekari specijalisti

msbeograd