Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba Beograd

Izbeljivanje zuba

Vremenom usled konzumacije obojene hrane i pića nijansa zuba se menja. Često kućne tehnike za beljenje ne daju rezultate a mogu čak i oštetiti zube. Lasersko beljenje zuba u našoj ordinaciji počinje pregled stomatologa koji će utvrditi da ne postoji kvar ili oboljenje desni. Nakon toga stomatolog će očistiti zube od kamenca i naslaga. Desni će biti zaštićene specijalnim gelom a na zube će biti apliciran gel za izbeljivanje. Prvi tretman traje izmedju 15 i 30 minuta. Rezultati beljenja zuba nisu trajni jer se sa konzumacijom obojene hrane i pića nastavlja tako da ćete posle odredjenog vremena trebati da ponovite tretman.

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Izbeljivanje zuba – cena intervencije

Pogledajte naš CENOVNIK

msbeograd