Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

FUNKCIONALNA VAGINALNA HIRURGIJA

Funkcionalna Vaginalna hirurgija Beograd.

FUNKCIONALNA VAGINALNA HIRURGIJA – CENTAR ZA VAGINALNU HIRURGIJU

Naša funkcionalna vaginalna hirurgija predstavlja temeljnu brigu o vašem zdravlju i dobrobiti, pružajući širok spektar procedura koje su usmerene na rešavanje medicinskih problema i očuvanje optimalnog reproduktivnog zdravlja. Evo detaljnijeg opisa nekih od procedura koje nudimo:

Uklanjanje polipa na grliću materice: Precizna procedura kojom se uklanjaju polipi, benigni izrasline na grliću materice, čime se smanjuje rizik od komplikacija i poboljšava reproduktivno zdravlje.

Biopsija grlića materice: Ova dijagnostička procedura se koristi za uzimanje uzorka tkiva grlića materice radi analize i identifikacije eventualnih patoloških promena.

Uklanjanje endometrijalnih polipa: Endometrijalni polipi su izrasline unutar materične šupljine, a njihovo uklanjanje može pomoći u rešavanju problema kao što su abnormalna krvarenja i neplodnost.

Histeroskopija: Histeroskopija je procedura kojom se vizualno pregleda unutrašnjost materice uz pomoć histeroskopa, što omogućava preciznu dijagnostiku i tretman različitih patoloških stanja.

Prekid trudnoće: Siguran i kontrolisan prekid trudnoće izvodi se pod nadzorom našeg iskusnog tima, uz pažljivu brigu o vašem fizičkom i emocionalnom blagostanju.

Uklanjanje kondiloma: Kondilomi su genitalne bradavice uzrokovane HPV virusom, a njihovo uklanjanje može biti važno radi sprečavanja širenja infekcije i poboljšanja intimnog zdravlja.

Eksplorativna kiretaža: Procedura kojom se uzima uzorak tkiva iz materice radi dijagnostike različitih patoloških stanja, kao što su nepravilna krvarenja ili neplodnost.

Konizacija grlića: Hirurška procedura kojom se uklanja konusni deo tkiva grlića materice, često radi tretmana prekanceroznih promena ili karcinoma.

Aplikacija i ekstrakcija spirale: Precizno postavljanje i uklanjanje intrauterinih spirala radi kontracepcije ili tretmana različitih ginekoloških stanja.

Loop konizacija (Dijatermija, LEEP, LLETZ): Specifične hirurške tehnike kojima se uklanja abnormalno tkivo grlića materice, često radi tretmana prekanceroznih promena.

Upala/Cista Bartolinijeve žlezde: Tretman infekcija ili cista na Bartolinijevoj žlezdi, koja se nalazi na ulazu u vaginalni otvor, radi smanjenja nelagode i sprečavanja komplikacija.

Laparoskopija: Minimalno invazivna hirurška tehnika koja se koristi za dijagnostiku i tretman različitih ginekoloških stanja, kao što su endometrioza, ciste jajnika ili adhezije.

Uklanjanje promena na vulvi: Precizna hirurška procedura kojom se uklanjaju patološke promene na vulvi, što može biti važno radi dijagnostike i tretmana različitih ginekoloških stanja.

Naš iskusni tim stručnjaka posvećen je pružanju vrhunske nege i podrške tokom celog procesa, kako bi se osiguralo vaše udobnost i sigurnost. Zakažite konsultaciju kako biste korak bliže postigli potpuno zdravlje i blagostanje. Vaša transformacija počinje ovde, uz našu podršku i stručnost.

 

Pogledajte naš CENOVNIK

Dr Miloš Radović, specijalista ginekologije i akušerstva, hirurg

Dr Miloš Radović

SPECIJALISTA GINEKOLOGIJE I AKUŠERSTVA
Dr Milan Brakus Ginekolog

Dr Milan Brakus

SPECIJALISTA GINEKOLOGIJE I AKUŠERSTVA

Iskusan ginekolog sertifikovan za 2D, 3D, 4D multislice UZ i color dopler i fetalnu ehokardiiologiju.

Dr Stefan Joksimović Specijalista Ginokologije i akušerstva

Dr Stefan Joksimović

SPECIJALISTA GINEKOLOGIJE I AKUŠERSTVA – SUBSPECIJALISTA ONKOLOGIJE

Ekspert za najkomleksnije operacije ginekološke onkohirurgije otvorenog i laparaskopskog pristupa.