Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 
Dr Miloš Radović, specijalista ginekologije i akušerstva, hirurg

Dr Miloš Radović

SPECIJALISTA GINEKOLOGIJE I AKUŠERSTVA

MR. SCI. MED. DR MILOŠ RADOVIĆ –  SPECIJALISTA GINEKOLOGIJE I AKUŠERSTVA

 

Mr. sci. med. dr Miloš Radović je renomirani ginekolog, akušer, i hirurg sa bogatim iskustvom i stručnim znanjem.

Rođen u Beogradu, svoju medicinsku karijeru započeo je diplomirajući na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1992. godine, postižući izuzetno visoke ocene tokom studija.

Sa strastvenim interesovanjem za ginekologiju i akušerstvo, dr Radović je brzo stekao specijalizaciju iz ove oblasti, položivši specijalistički ispit 1998. godine sa ocenom odličan 5.
Tokom svoje karijere, nastavio je svoje obrazovanje i usavršavanje kroz brojne akreditovane škole, antiaging kurseve, internacionalne kongrese i stručne radionice.

Jedan od ključnih trenutaka u njegovoj karijeri bio je magistarski rad iz oblasti Steriliteta, koji je odbranio 1997. godine, istražujući teme poput spermograma i cisti jajnika. Njegovo neumorno usavršavanje i predanost oblasti ginekologije i akušerstva dodatno su osnažili brojni međunarodni kursevi i radionice koje je pohađao, kao i saradnja sa vodećim stručnjacima u oblasti.

Dr. Miloš Radović je prepoznat kao lider u oblasti uroginekološke i vaginalne hirurgije. Sa preko 14 godina iskustva u Dnevnoj bolnici Kliničkog centra Srbije, od čega poslednjih 7 godina kao načelnik iste, on je obavio najviše malih ginekoloških intervencija u zemlji.

Njegova stručnost obuhvata širok spektar ginekoloških usluga, uključujući dijagnostiku, hirurgiju, i terapiju. Dr. Radović je posebno istaknut u tretmanu stres inkontinencije, carskog reza, cisti, mioma, polipa, kao i u minimalno invazivnim procedurama kao što su laparoskopske i histeroskopske operacije. Njegov pristup hirurgiji je inovativan, fokusiran na minimalnu invazivnost i brz oporavak pacijenata.

Uz svoje kliničko angažovanje, dr. Radović je aktivan u edukaciji i mentorstvu. On je osnivač Škole Uroginekološke i Vaginalne Hirurgije na Klinici za Ginekologiju i Akušerstvo Kliničkog centra Srbije, pružajući jedinstvenu obuku u ovoj oblasti.

Dr. Radović je takođe angažovan kao predavač i mentor u brojnim stručnim udruženjima, uključujući Srpsku Uroginekološku Asocijaciju (SUGA), gde je osnivač i podpredsednik od 2017. godine.

Sa preko 23 godine kliničkog iskustva, dr. Miloš Radović se ističe kao lider u oblasti ginekologije, akušerstva i uroginekološke hirurgije. Njegova posvećenost pacijentima, stručnost i inovativan pristup čine ga jednim od najtraženijih stručnjaka u zemlji i regionu.