Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Korekcija ušiju

Korekcija ušiju

Korekcija Ušiju

DETALJNIJI POGLED NA OPERACIJU UŠIJU

Operacija ušiju, poznata i kao otoplastika, nije samo korektivni hirurški zahvat, već i put ka samopouzdanju i unutrašnjem miru. Klempave ili izražene uši mogu biti izvor neželjenog stresa i nesigurnosti, posebno u periodu detinjstva i adolescencije. Zbog toga je ova operacija postala revolucionarni korak ka postizanju harmoničnog i samopouzdanog izgleda.

 

KO SU IDEALNI KANDIDATI ZA OPERACIJU UŠIJU?

Idealni kandidati za ovaj zahvat su deca starija od 6 godina, kao i tinejdžeri i odrasli koji osećaju da im izgled ušiju utiče na samopouzdanje i socijalnu interakciju. Ključno je da pacijent bude dovoljno zreo da razume i prihvati proceduru, kao i da izrazi svoje želje i očekivanja.

 

PRIPREMA ZA OPERACIJU: DETALJNIJI UVID

Pre same operacije, detaljno se analizira oblik i struktura ušiju, kao i želje pacijenta. Hirurg će pružiti sveobuhvatan pregled i objasniti tok intervencije, pružajući pacijentu jasnu sliku o tome šta može da očekuje od zahvata i konačnog rezultata.

 

CILJEVI OPERACIJE: VIŠE OD ESTETIKE

Iako je primarni cilj operacije korigovanje klempavosti i postizanje prirodnog oblika ušiju, njen uticaj ide dalje od estetike. Oslobađanje od psihološkog opterećenja i poboljšanje socijalne interakcije su jednako važni aspekti ovog zahvata.

 

OPERATIVNA TEHNIKA: INOVATIVNI PRISTUPI

Savremene tehnike otoplastike se oslanjaju na modeliranje hrskavice uva, pružajući personalizovan pristup svakom pacijentu. Hirurg koristi različite tehnike, u zavisnosti od oblika i strukture ušiju, kako bi postigao optimalne rezultate.

 

POSTOPERATIVNA NEGA I OPORAVAK: KLJUČNI KORACI KA TRAJNIM REZULTATIMA

Nakon operacije, pacijent se podvrgava pažljivoj postoperativnoj nezi, uključujući redovne preglede i praćenje od strane medicinskog tima. Oporavak može varirati u zavisnosti od tehnike koja se koristi, ali pravilno praćenje instrukcija hirurga igra ključnu ulogu u postizanju uspešnih i trajnih rezultata.

Operacija ušiju predstavlja osnažujući korak ka ličnom oslobađanju i samopouzdanju. Uz pažljivo planiranje, stručno vođenje i posvećenu negu, pacijenti mogu postići ne samo estetsku transformaciju, već i unutrašnji mir i samopouzdanje koje dolazi sa njom.

 

NAPOMENA: Opis pregleda ili procedure je informativnog karaktera i zavisi od opšteg stanja pacijenta i individualne istorije bolesti. Za detaljne informacije zakažite konsultacije sa lekarom.

 

Operacija ušiju – cena intervencije

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naši lekari specijalisti

Prof Dr Milan Jovanović

Plastični hirurg

Urolog Dr Goran Savić

msbeograd