Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

LABIAPLASTIKA

LABIAPLASTIKA

Estetska Harmonija: Labiaplastika u Uroginekološkoj Hirurgiji

 

Labiaplastika je hirurški postupak koji se često koristi radi korekcije veličine ili oblika unutrašnjih ili spoljašnjih usana vagine, poznatih kao labija. Ova procedura može biti od suštinskog značaja za pacijentkinje koje žele da poboljšaju izgled ili funkcionalnost svog genitalnog područja, često iz estetskih ili psiholoških razloga.

PRIPREMA ZA LABIAPLASTIKU

Pre same labiaplastike, pacijentkinja će imati detaljne konsultacije sa hirurgom kako bi se utvrdila očekivanja, ciljevi i moguće komplikacije. Ovo može uključivati i fizički pregled kako bi se odredilo najbolje pristupanje hirurškom postupku. Labiaplastika se obično izvodi pod opštom anestezijom radi udobnosti pacijentkinje.

RIZICI I KOMPLIKACIJE

Iako je labiaplastika relativno siguran hirurški postupak, postoji određeni rizik od komplikacija, kao i kod bilo koje druge operacije. To može uključivati infekcije, krvarenje, ožiljke ili gubitak osećaja u području genitalija. Pacijentkinja će biti detaljno informisana o potencijalnim rizicima pre same operacije.

OPORAVAK NAKON LABIAPLASTIKE

Oporavak nakon labiaplastike može varirati u zavisnosti od obima operacije i opšteg zdravstvenog stanja pacijentkinje. Nakon završetka operacije, pacijentkinja će biti pod nadzorom medicinskog osoblja dok se oporavi od anestezije. Preporučuje se izbegavanje napornih aktivnosti i seksualnih odnosa tokom određenog perioda oporavka kako bi se sprečile komplikacije i olakšao proces zarastanja.

NAPOMENA: Ovaj opis je samo informativne prirode i ne zamenjuje individualne konsultacije sa kvalifikovanim hirurgom. Svaka pacijentkinja bi trebala detaljno razgovarati sa svojim lekarom o procedurama, rizicima i očekivanjima vezanim za labiaplastiku pre donošenja odluke o hirurškom zahvatu.

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naši lekari specijalisti

Dr Andrija Antić

Specijalista opšte hirurgije

Dr Andrija Antic specijalista opste hirurgije MSB bolnice

Prof dr Sci. Med. Miroslav Granić

Specijalista opšte hirurgije

Prof. dr Miroslav Granic onkoloski hirurg MSB bolnice

Dr Jelena Petrović Šunderić

Specijalista opšte i digestivne hirurgije

Dr Jelena Petrović Šunderić Hirurg Koloproktolog

Prof Dr Nenad Ivančević

Specijalista opšte abdominalne hirurgije

Prof. dr Nenad Ivancevic Grudni hirurg MSB bolnice

Milos Nedeljkovic