Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

REMODELOVANJE VELIKIH POLNIH USANA

REMODELOVANJE VELIKIH POLNIH USANA

Estetska Transformacija: Remodelovanje Velikih Polnih Usana u Uroginekološkoj Hirurgiji

 

Remodelovanje velikih polnih usana je hirurški postupak koji se često koristi radi korekcije oblika i veličine velikih usana vulve. Ova procedura može biti od suštinskog značaja za pacijentkinje koje žele poboljšati izgled i samopouzdanje u ovom delu genitalnog područja.

PRIPREMA ZA REMODELOVANJE VELIKIH POLNIH USANA

Pre same operacije, pacijentkinja će imati detaljne konsultacije sa hirurgom kako bi se razgovaralo o ciljevima postupka, očekivanjima i potencijalnim rizicima. Ovo uključuje fizički pregled i diskusiju o individualnim potrebama i željama pacijentkinje. Remodelovanje velikih polnih usana se obično izvodi pod opštom anestezijom radi maksimalne udobnosti pacijentkinje.

RIZICI I KOMPLIKACIJE

Iako je remodelovanje velikih polnih usana obično siguran postupak, postoji određeni rizik od komplikacija, kao i kod bilo koje druge hirurške intervencije. To može uključivati infekcije, krvarenje, ožiljke ili gubitak osećaja u području velikih usana vulve. Pacijentkinja će biti detaljno informisana o potencijalnim rizicima pre same operacije.

OPORAVAK NAKON REMODELOVANJA VELIKIH POLNIH USANA

Oporavak nakon remodelovanja velikih polnih usana može varirati u zavisnosti od obima operacije i opšteg zdravstvenog stanja pacijentkinje. Nakon operacije, pacijentkinja će biti pod nadzorom medicinskog osoblja dok se oporavlja od anestezije. Preporučuje se izbegavanje napornih aktivnosti i seksualnih odnosa tokom određenog perioda oporavka kako bi se olakšao proces zarastanja i sprečile eventualne komplikacije.

NAPOMENA: Ovaj opis je samo informativne prirode i ne zamenjuje individualne konsultacije sa kvalifikovanim hirurgom. Svaka pacijentkinja bi trebala detaljno razgovarati sa svojim lekarom o procedurama, rizicima i očekivanjima vezanim za remodelovanje velikih polnih usana pre donošenja odluke o hirurškom zahvatu.

Pogledajte naš CENOVNIK

 

Naši lekari specijalisti

Dr Andrija Antić

Specijalista opšte hirurgije

Dr Andrija Antic specijalista opste hirurgije MSB bolnice

Prof dr Sci. Med. Miroslav Granić

Specijalista opšte hirurgije

Prof. dr Miroslav Granic onkoloski hirurg MSB bolnice

Dr Jelena Petrović Šunderić

Specijalista opšte i digestivne hirurgije

Dr Jelena Petrović Šunderić Hirurg Koloproktolog

Prof Dr Nenad Ivančević

Specijalista opšte abdominalne hirurgije

Prof. dr Nenad Ivancevic Grudni hirurg MSB bolnice

Milos Nedeljkovic