Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 
Dr Slavica Vučetić Oftalmolog

Dr Slavica Vučetić

Specijalista oftalmologije

Dr Slavica Vučetić – Specijalista Oftalmologije

Dr. Slavica Vučetić je priznati oftalmolog s bogatim iskustvom i stručnim znanjem.

Nakon uspešno završenog Medicinskog fakulteta, dr Vučetić je odlučila nastaviti svoje obrazovanje i specijalizaciju iz oftalmologije, ponovno odabirući  Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu za dalje usavršavanje. Tokom specijalizacije, pokazala je izvanredne rezultate i stekla duboko razumevanje oka i njegovih bolesti.

Dr Vučetić je svoje profesionalno iskustvo sticala u nekoliko istaknutih medicinskih ustanova u Beogradu. Po završetku specijalizacije, počela je svoju karijeru kao klinički lekar u Bolnici za cerebrovaskularne bolesti “Sveti Sava”. Tokom svog rada u ovoj ustanovi, stekla je dragoceno iskustvo u dijagnostikovanju i lečenju oftalmoloških problema kod pacijenata sa cerebrovaskularnim oboljenjima.

Nakon toga, dr Vučetić je prešla u Dom zdravlja Stari Grad, gde je nastavila da pruža vrhunsku oftalmološku negu pacijentima. Njena stručnost, posvećenost i empatija prema pacijentima brzo su je učinili cenjenim članom oftalmološkog tima u toj ustanovi.

Nakon uspešnog rada u Domu zdravlja Stari Grad, dr Vučetić je prešla u Dom zdravlja “Clinicanova”, koji je kasnije postao Opšta bolnica “Aurora”. U ovoj bolnici, dr Vučetić je kontinuirano unapređivala svoje veštine i znanje, pružajući visokokvalitetnu oftalmološku negu pacijentima.

Danas, dr Slavica Vučetić je ponosni član medicinskog osoblja Medicinskog Sistema Srbije (MSB) u Beogradu, gde svojom stručnošću i posvećenošću nastavlja da pomaže pacijentima u očuvanju zdravlja očiju. Njen rad i doprinos oftalmologiji su široko prepoznati i cenjeni kako među pacijentima, tako i među kolegama.

Dr Vučetić je posvećena poboljšanju kvaliteta života svojih pacijenata i nastavlja da se usavršava kako bi ostala u korak sa najnovijim dostignućima u oftalmologiji.