Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Unapredite svoj izgled i samopouzdanje uz rinoplastiku

Rinoplastika

Unapredite svoj izgled i samopouzdanje uz rinoplastiku

Rinoplastika, ili popularnije nazvana “operacija nosa”, estetska je hirurška intervencija koja ima za cilj poboljšanje izgleda nosa ili rešavanje funkcionalnih problema disanja. Ovo je jedan od najčešćih zahvata u domenu estetske hirurgije, a njene prednosti i mogućnosti privlače sve veći broj ljudi koji žele da osveže svoj izgled ili reše dugogodišnje zdravstvene tegobe.

Šta je rinoplastika?

Rinoplastika predstavlja hiruršku proceduru koja omogućava korekciju nosa u skladu s željama pacijenta ili u cilju otklanjanja problema poput devijacije nosne pregrade. Postoje dve glavne vrste rinoplastike: otvorena i zatvorena. Kod otvorene rinoplastike, hirurg pravi manji rez na nosu, dok je kod zatvorene rinoplastike incizija unutar nosa. Ova operacija može promeniti veličinu, oblik, ugao ili proporcije nosa, sve kako bi se postigao skladan i prirodan izgled lica.

Prednosti rinoplastike

Rinoplastika donosi brojne prednosti za pacijente koji su nezadovoljni izgledom svog nosa ili imaju problema s disanjem. Prvo i najznačajnije, ova procedura pruža pacijentima veće samopouzdanje i zadovoljstvo svojim izgledom. Korigovanjem asimetričnog nosa ili rešavanjem izraženih grba, osoba se oseća bolje u svojoj koži i lakše se nosi sa socijalnim situacijama.

Takođe, kod osoba koje pate od devijacije nosne pregrade, rinoplastika može doneti olakšanje u disanju, smanjiti hrkanje i poboljšati kvalitet sna. Ovo su značajni beneficiji koji utiču na celokupno zdravlje pacijenta.

Mogućnosti rinoplastike

Rinoplastika je vrlo individualizovana procedura, gde se hirurg prilagođava potrebama i željama pacijenta. Pre operacije, pacijent se konsultuje s hirurgom kako bi zajedno utvrdili ciljeve i očekivanja od zahvata. Hirurg će uzeti u obzir i anatomiju pacijentovog lica kako bi postigao što prirodnije rezultate.

Kroz digitalnu simulaciju, pacijent može videti očekivane promene na svom nosu pre nego što se odluči za operaciju. Ova tehnika omogućava pacijentu da bolje razume šta se može postići rinoplastikom i izbegne razočaranje posle zahvata.

Bol kod intervencije

Rinoplastika se obavlja u opštoj anesteziji, što znači da će pacijent biti potpuno bezbolan tokom same operacije. Nakon zahvata, mogući su blagi osećaji nelagodnosti i oticanje, ali hirurg će propisati analgetike kako bi se ublažila bol i olakšao proces oporavka.

Prof. dr Milan Jovanović – Vaš pouzdan izbor

Kada se odlučite za rinoplastiku, ključno je izabrati iskusnog i stručnog hirurga koji će pružiti vrhunski rezultat. Prof. dr Milan Jovanović, renomirani estetski hirurg, sa dugogodišnjim iskustvom u rinoplastici, predstavlja Vaš pouzdani izbor.

Dr Milan Jovanović je član međunarodnih estetskih udruženja, redovno se usavršava u svom polju i primenjuje najsavremenije tehnike. Njegova posvećenost pacijentima i strast prema poslu garantuju bezbedan i uspešan tok operacije.

Zaključak

Rinoplastika je moderna i sigurna procedura koja može transformisati izgled nosa, pružajući Vam harmoniju lica i povećavajući samopouzdanje. Prof. dr Milan Jovanović je stručnjak čije znanje i veštine obećavaju izvanredne rezultate. Ako sanjate o savršenom nosu, rinoplastika je put ka ostvarenju Vaših želja.