Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 

Prethodni i periodični pregledi za radna mesta sa povećanim rizikom – pregledi medicine rada u MSB Zavodu

pregledi medicine rada

Prethodni i periodični pregledi za radna mesta sa povećanim rizikom – pregledi medicine rada u MSB Zavodu

U Medicinskom Sistemu Beograd, brinemo o vašem zdravlju na radnom mestu! Svesni smo da radna okruženja sa povećanim rizikom zahtevaju posebnu pažnju i brigu o zaposlenima. Zbog toga je u okviru MSB Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika, služba medicine rada posvećena tome da osigura da ste vi i vaši kolege zdravi i spremni za rad, bez obzira na izazove koje vaš posao nosi. Prethodni i periodični pregledi za radna mesta sa povećanim rizikom se obavljaju pre svega radi bezbednosti na radu.

Prema zakonu, prethodni i periodični lekarski pregledi su ključni za sve zaposlene koji rade na mestima sa povećanim rizikom. Naša misija je da vam omogućimo pristup ovim pregledima na jednostavan i efikasan način, kako bi zaposleni mogli da se fokusiraju na svoj posao sa sigurnošću i samopouzdanjem.

Prethodni lekarski sistematski pregledi su prvi korak ka osiguranju vašeg zdravlja na radnom mestu. Oni nam omogućavaju da utvrdimo  specifične zdravstvene uslove i sposobnosti pre nego što se započne rad na rizičnim pozicijama. Ovi pregledi su neophodni i pre promene radnog mesta ili ukoliko ste bili duže vreme odsutni sa istog.

Prethodni I periodični pregledi za radna mesta sa povećanim rizikom

Periodični lekarski pregledi su takođe od vitalnog značaja. Redovni pregledi nam omogućavaju da pratimo vaše zdravstveno stanje tokom vašeg radnog veka i da pružimo podršku u slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema. Naša široka paleta usluga obuhvata sve, od laboratorijskih analiza do specijalističkih pregleda, kako bismo osigurali da ste uvek u najboljoj mogućoj formi za obavljanje vašeg posla.

Naš tim stručnjaka sastoji se od lekara, medicinskih tehničara i specijalista medicine rada koji su posvećeni vašem zdravlju i dobrobiti. Bezbednost i sigurnost na radnom mestu su naš prioritet, i uz podršku MSB Zavoda za Zdravstvenu Zaštitu Radnika, možete biti sigurni da ste u dobrim rukama. Jer, kada je u pitanju vaše zdravlje, nema kompromisa.