Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 
Dr Olga Milošević, Specijalista Medicine rada

Dr Olga Milošević

Specijalista Medicine rada MSB Bolnica

Dr Olga Milošević – Specijalista Medicine rada

Dr Olga Milošević, rođena u Kruševcu, svoju karijeru započela je osnovnim studijama medicine u Nišu, a specijalizaciju iz oblasti medicine rada završila je na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Njeno radno iskustvo obuhvata različite institucije u Srbiji. Nakon završetka specijalizacije, pridružila se Zavodu za psihologiju rada u Nišu, a kasnije je radila u Institutu za zaštitu na radu u Beogradu.

Dr Milošević je takođe delovala kao nastavnik u Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu, gde je nosila titulu višeg predavača za predmet medicina rada.

Kroz svoju karijeru, dr Milošević je objavila brojne stručne radove i obavljala dužnost šefa odseka viših sanitarnih tehničara u dva mandata. Njen rad i posvećenost unapređenju zdravlja i bezbednosti na radu čine je cenjenim stručnjakom u svojoj oblasti.

Od 01.05.2018. stalno je zaposlena kao lekar specijalista Medicine rada u okviru MSB zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika.