Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

 
Prim. dr Aleksandar Urinović Specijalista i ORL hirurg

Prim. dr Aleksandar Ugrinović

Specijalista Otorinolaringologije

PRIM. DR ALEKSANDAR UGRINOVIĆ – SPECIJALISTA OTORINOLARINGOLOGIJE

 

Primarijus dR Aleksandar Ugrinović je priznati specijalista otorinolaringologije sa izuzetnim iskustvom u svojoj oblasti.
Diplomirao je na Medicinskom fakultetu i specijalizirao na istom fakultetu u Beogradu. Sa više od tri decenije posvećenog rada, Primarijus doktor Ugrinović je postao ključna figura u oblasti otorinolaringologije.

 

Od 1989. godine,  doktor Ugrinović je neprekidno zaposlen na ORL klinici Kliničkog centra Srbije, gde kontinuirano pruža vrhunsku medicinsku negu pacijentima iz cele zemlje.

 

Tokom svoje karijere, Primarijus doktor Ugrinović je imao privilegiju da se usavršava na renomiranim klinikama u Parizu, Briselu i Beču, gde je stekao dragoceno znanje i iskustvo koje primenjuje u svakodnevnoj praksi. Njegovo stručno znanje i iskustvo su prepoznati i van granica Srbije, te je često pozivan kao predavač na brojne kongrese i skupove kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

 

Autor je više od 40 stručnih radova iz oblasti otorinolaringologije, čime je doprineo unapređenju medicinske prakse i obrazovanja u svojoj struci.

 

Njegova stručnost obuhvata širok spektar oblasti u otorinolaringologiji, uključujući estetsku i funkcionalnu hirurgiju nosa, operacije klempavih ušiju, lečenje hrkanja i sleep apnee, uvuloplastiku, operacije nosnih školjki, endoskopsku i lasersku hirurgiju larinksa, kao i fonohirurgiju uključujući polipe i edeme glasnica.

 

Posebno se ističe kao jedan od vodećih stručnjaka u estetskoj i funkcionalnoj hirurgiji nosa, sa impresivnih preko 6.000 uspešno obavljenih operacija. Takođe, izvršio je oko 20.000 endoskopija larinksa u opštoj anesteziji, što svedoči o njegovom dubokom angažmanu i veštini u dijagnostici i lečenju različitih oboljenja grla i disajnih puteva.

 

Primarijus doktor Ugrinović je posvećen pružanju najkvalitetnije medicinske nege svojim pacijentima u okviru MSB Opšte bolnice na odeljenju Otorinolaringologije.