Ponedeljak - Petak 07:00 - 21:00

Subota 08:00 - 16:00

011 3970 999

info@msbeograd.com

Vojvode Stepe 323, Voždovac

Milentija Popovića 5v,Novi Beograd

<div class=”mkd-icon-top-left”>
</div>
<div class=”mkd-elements-top-right”>
<a href=”https://msbeograd.com/kontakt/”><h6 style= “font-size: 13px; font-weight: 400; text-transform: none; line-height: 12px; margin-top: 15px; margin-bottom: 1px;”>Kontakt</br>011/3970-999</h6></a>

MSB i Medipol univerzetska bolnica iz Istanbula – strateško partnerstvo za unapređenje medicinske nege u regionu

MSB i Medipol Univerzetska Bolnica iz Istanbula

MSB i Medipol univerzetska bolnica iz Istanbula – strateško partnerstvo za unapređenje medicinske nege u regionu

Sa zadovoljstvom delimo vesti sa Kongresa zdravstvenih radnika privatnog sektora, održanog u prestižnom Crown Plaza Hotelu u Beogradu. Ovaj događaj označava ključan korak za nas, jer je to bio prvi zajednički nastup sa našim strateškim partnerom poznatom Medipol Univerzitetskom bolnicom iz Istanbula.

Naše partnerstvo sa Medipol Univerzitetskom bolnicom označava početak nove ere u medicinskoj praksi našeg regiona. Otvaramo vrata inovativnim procedurama i metodama koje ranije nisu bile dostupne našim pacijentima. Od revolucionarnih tretmana Parkinsonove bolesti do visoko specijalizovanih procedura poput transplantacije bubrega i korišćenja Cyber Gamma noža – naš cilj je pružanje najkvalitetnije medicinske nege našim pacijentima.

MSB i Medipol

Naša formalizovana saradnja, ostvarena u decembru 2023. godine, započela je sa zajedničkim pojavljivanjem na Kongresu zdravstvenih radnika. Ovo partnerstvo ne samo što donosi nove mogućnosti za naše pacijente, već omogućava i razmenu dragocenog znanja i iskustava među stručnjacima u oblasti medicine. Kroz kontinuirano obrazovanje i saradnju, očekujemo da unapredimo kvalitet medicinske nege ne samo u našoj instituciji, već i širom našeg regiona.

Ponosni smo na postignuti napredak i uzbuđeni smo zbog budućih projekata i inovacija koje će proizaći iz ove plodne saradnje sa Medipol Univerzitetskom bolnicom. Svakodnevno se trudimo da unapredimo našu medicinsku praksu i pružimo najbolju moguću negu našim pacijentima. Partnerstvo sa Medipol Univerzitetskom bolnicom predstavlja ključni korak ka ostvarenju ovog cilja. Kroz kombinaciju našeg iskustva i ekspertize sa njihovim inovativnim pristupom medicinskoj nezi, otvaramo vrata novim mogućnostima za lečenje različitih oboljenja.

MSB i Medipol

Naš tim stručnjaka posvećen je kontinuiranom usavršavanju i praćenju najnovijih dostignuća u medicini. Saradnja sa Medipol Univerzitetskom bolnicom omogućava nam pristup najnovijim tehnologijama i tretmanima koji će poboljšati kvalitet života naših pacijenata.

Nastavljamo da radimo sa strašću i predanošću kako bismo bili lideri u medicinskoj nezi i pružili vrhunsku uslugu našim pacijentima. Budite uz nas dok zajedno gradimo zdraviju budućnost za sve nas.