Najsavremenija oprema i profesionalni tim

Zdravstvena ustanova Medicinski Sistem Beograd osnovana je 2004. godine u Beogradu.
Opšta bolnica Medicinski Sistem Beograd – MSB smeštena je u ulici Vojvode Stepe 323 na opštini Voždovac. U okviru grupe radi i Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Medicinski Sistem Beograd – MSB, smešten u Milentija Popovića 5v na Novom Beogradu.

U Zavodu MSB u Milentija Popovića 5v, našim pacijentima pružamo veliki broj usluga iz oblasti medicina rada, preventivne medicine, dijagnostike i terapije većine oboljenja.

Na jednom mestu objedinjeno je više medicinskih grupacija sa ciljem da se zadovolje
svetski standardi u dijagnostici i lečenju pacijenata.

  • Polikliničko ambulantne usluge

  • Hirurgija

  • Sistematski pregledi

  • Nega starih i teško obolelih

MEDICINSKI SISTEM BEOGRAD

O nama

Istorijat


Opšta bolnica – Medicinski Sistem Beograd MSB

  • U maju 2004. osnovana je poliklinika MSB smeštena u Ulici Vojvode Stepe 323, u Beogradu
  • 2006. prerasta u Specijalnu Bolnicu MSB
  • Juna 2007. otvara se poliklinički deo u Maglajskoj 30
  • 2007. MSB postaje Zdravstvena ustanova – opšta bolnica
  • 2016. godine otvaramo Zdravstvenu ustanovu Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Medicinski Sistem Beograd-MSB, smešten u Maglajskoj br.30 na Dedinju, opština Savski Venac, Beograd
  • U septembru 2018. Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika nastavlja sa radom na novoj lokaciji, u Ulici Milentija Popovića 5v, na Novom Beogradu.

Lideri po kvalitetu

Najmodernije opremljene ambulante za medicinu rada, očni kabinet, internu medicinu (kardiologija, pulmologija, nefrologija, reumatologija, endokrinologija, gastroenterologija, hematologije itd.), pedijatriju, urologiju, ginekologiju i hirurgiju kao i vrhunske konsultatnte iz oblasti dermatovenerologije, ORL, neuropsihijatrije, ortopedije, fizikalne medicine, onkologije dojke, štitne žlezde i kože i mnogih drugih grana medicine obezbeđuju najviši kvalitet u pružanju medicnskih usluga.

Sve operacije iz domena očne hirurgije, ortopedije, onkološke hirurgije dojke, štitne žlezde i tumora kože, ginekološke hirurgije (laparoskopske i otvorene), urološke hirurgije i to otvorene i endoskopske, endokrinološke hirurgije, dečije hirurgije, opšte hirurgije, hirurgije genitalija i promene pola, estetske i rekonstruktivne, koloproktalne itd se izvode u operacionom bloku Opšte bolnice. Za operisane pacijente obezbeđen je apartmanski smeštaj sa celodnevnom medicinskom negom.

U sklopu Opšte bolnice radi i Refluks centar Beograd, koji predstavlja specijalizovani centar za prevenciju, dijagnostiku i lečenje benignih oboljenja gornjeg digestivnog trakta. Osnovne institucionalne vrednosti i ciljevi Refluks centra Beograd su da obezbedi i promoviše kvalitetnu i pravilnu visoko specijalizovanu dijagnostiku, kao i da razvija svest o adekvatnoj prevenciji i lečenju oboljenja gornjeg digestivnog trakta.

Savremena dijagnostička usluga kompletirana sa specijalizovanim savetima, dijetama i lečenjem se pruža bolesnicima.

Sistematski pregledi iz svih oblasti medicine se pružaju korporativnim klijentima i pojedincima.

O Vama brine 25 stalno zaposlenih lekara, 25 medicinskih sestara, veliki broj konsultanata, profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu. Veliko iskustvo i postignuti rezultati svrstavaju nas na jedno od vodećih mesta privatne prakse u Srbiji.

Pozivamo Vas da nas posetite u našim prostorijama, uverite se u kvalitet usluga ili postanete deo MSB tima. Pridružite se hiljadama zadovoljnih pacijenata koji su svoje poverenje poklonili našoj kući.

Usluge

Interna medicina

Laboratorija

Sistematski pregledi za muškarce

Sistematski pregledi za žene

Rendgen i ultrazvuk

Stomatologija

Opšta hirurgija

Vaskularna hirurgija

Onkološka hirurgija

Plastična i rekonstruktivna hirurgija

Genitalna hirurgija

Nega starih i bolesnih

↑ NAZAD NA VRH   |   POGLEDAJ SVE →