O nama

Zdravstvena ustanova Medicinski Sistem Beograd osnovana je 2004. godine u Beogradu. Zdravstvena ustanova Opšta bolnica Medicinski Sistem Beograd - MSB smeštena je u ulici Vojvode Stepe 323 na opštini Voždovac. U okviru grupe radi i Zdravstvena ustanova Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Medicinski sistem Beograd - MSB, smešten u Maglajskoj br.30 na Dedinju, opština Savski venac, Beograd.

ulaz

U Zavodu MSB u Maglajskoj 30, našim pacijentima pružamo veliki broj usluga iz medicine rada, preventivne medicine, dijagnostike i terapije većine oboljenja. Na jednom mestu objedinjeno je više medicinskih grupacija sa ciljem da se zadovolje svetski standardi u dijagnostici i lečenju pacijenata.

U svom sastavu imamo najmodernije opremljene ambulante za medicinu rada, očni kabinet, internu medicinu (kardiologija, pulmologija, nefrologija, reumatologija, endokrinologija, gastroenterologija, hematologije itd.), pedijatriju, urologiju, ginekologiju i hirurgiju kao i vrhunske konsultatnte iz oblasti dermatovenerologije, ORL, neuropsihijatrije, ortopedije, fizikalne medicine, onkologije dojke, štitne žlezde i kože i mnogih drugih grana medicine.

U okviru Opšte bolnice operacionom bloku se izvode sve operacije iz domena očne hirurgije, ortopedije, onkološke hirurgije dojke, štitne žlezde i tumora kože, ginekološke hirurgije (laparoskopske i otvorene), urološke hirurgije i to otvorene i endoskopske, endokrinološke hirurgije, dečije hirurgije, opšte hirurgije, hirurgije genitalija i promene pola, estetske i rekonstruktivne, koloproktalne itd. Za operisane pacijente obezbeđen je apartmanski smeštaj sa celodnevnom medicinskom negom.

U sklopu Opšte bolnice radi i Refluks centar Beograd, koji predstavlja specijalizovani centar za prevenciju, dijagnostiku i lečenje benignih oboljenja gornjeg digestivnog trakta. Osnovne institucionalne vrednosti i ciljevi Refluks centra Beograd su da obezbedi i promoviše kvalitetnu i pravilnu visoko specijalizovanu dijagnostiku, kao i da razvija svest o adekvatnoj prevenciji i lečenju oboljenja gornjeg digestivnog trakta.

Bolesnicima pružamo savremenu dijagnostičku uslugu kompletiranu sa specijalizovanim savetima, dijetama i lečenjem.

Korporativnim klijentima i pojedincima pružamo usluge sistematskih pregleda iz svih oblasti medicine.

O Vama brine 25 stalno zaposlenih lekara, 25 medicinskih sestara, veliki broj konsultanata, profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu. Veliko iskustvo i postignuti rezultati svrstavaju nas na jedno od vodećih mesta privatne prakse u Srbiji.

Pozivamo Vas da nas posetite u našim prostorijama, uverite se u kvalitet usluga ili postanete deo MSB tima. Pridružite se hiljadama zadovoljnih pacijenata koji su svoje poverenje poklonili našoj kući.

S poštovanjem,
Vaš MSB

Istorijat

- U maju 2004 osnovana je poliklinika MSB smeštena u Ulici Vojvode Stepe 323 u Beogradu.
- 2006 prerasta u Specijalnu Bolnicu MSB
- Juna 2007 otvara se poliklinički deo u Maglajskoj ulici 30 u Beogradu
- Iste godine MSB postaje Zdravstvena ustanova - opšta bolnica
- 2016 godine otvaramo Zdravstvenu ustanovu Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Medicinski Sistem Beograd-MSB, smešten u Maglajskoj br.30 na Dedinju, opština Savski Venac, Beograd

Kapaciteti

- Operaciono-dijagnostički deo sa postoperativnom negom (25 kreveta) smešten na 1300 m2 u Ulici Vojvode Stepe 323
- Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Medicinski Sistem Beograd-MSB sa kompletnom dijagnostikom nalazi se u vili od 250 m2 u Maglajskoj ulici br. 30

Referentna lista

Naša najbolja preporuka su zadovoljni pacijenti. Osim pojedinaca, usluge MSB koriste i brojne kompanije kao što su: Telekom, Infostan, Gradska Čistoća, Velestroj, ALIMS, TENT, MercedesBenz, FTO, Cool and Beer, PharmaSwiss, stomatološka ordinacija MVB, vrtić Fantasy, internacionalna škola ISB, Alpha Banka, Privredna Komora Srbije, Waifert, menadžeri Delta Generali osiguranja i dr.